• xavier
  6.3k


  Ademi je stvarno s vremenom od klasičnog defanzivca postao nekakav "box to box", ali to je to. Ofenzivnije od toga nema što tražiti.

  I bolje je to izgledalo kad je bio u paru s Jakićem.
 • The Undertaker
  1.5k
  Može li netko staviti statistiku pretrčanih kilometara, specijalno za prvo poluvrijeme? Ako može i zasebno za Mišića. Unaprijed hvala.
 • Ludovic IX
  1.9k
  da, kukavičluk ali zato što je tako postavljeno. mi smo jučer trebali igrat agresivno prvih 15 minuta da se ovi zamisle pa bi oni malo povukli ručnu pa tko zna. ovako su oni navalili od početak jer smo im dali i sam je pitanje bilo kad će gol past.

  Inače, da KTC nas je koštao najvećeg uspjeha u zadnjih 50 godina ali tko god što rekao,on je još uvijek top branič za dinamo
 • Dragon1Warrior123
  1.6k
  Al baš ovo... ali ne i samo to nego je i kadrovska politika očaj očaja. Od zadnjih 10ak transfera možda 3 upotrebljiva igrača? A potrošili ohoho para. Prodajemo igrače, a ne dovodimo zamjene. U napadu nam je drugi napadač Čop, a prvi Jurić, a treći pazi ovo ANDRIĆ. (Petkovića više ne zovem napadačem jer lik je cijelo vrijeme oko centra i van 16 metara...)

  Lijevog beka nemamo, pojačanje nam je bio igrač kojeg smo prvo protjerali u drugu momčad (kao prvo wtf), a kao drugo potjerali su ga u drugu momčad radi igrača kojeg nisu ni registrirali?!? Vezni red nam je značajno oslabljen iako ajde tu još imamo unutarnje rezerve nekakve, ali opet nije bajno. Stoper zamjenski nam je igrač kojeg smo koliko ja znam prodali još ranije jer nije bio dovoljno dobar, ali sada nakon što nije igro ohoho magično je? Uglavnom da ne nabrajam dalje...

  Znači čovjek nije samo sjebo igru nego je i momčad ZNAČAJNO oslabio transfer politikom. Ništa drugo nego cirkusant...
 • Eduardo
  9.2k
  KTC nažalost više nije izuzetak nego konstanta. Doslovno u svakoj sezoni ima kardinalnu, neshvatljivu grešku koja rezultira golom. On prije, a i nakon toga igra dobro do odlično, ali nisam siguran da osobno još uvijek imam kredita za njega. Ovo što radi je previše za stopera koji bi trebao biti vođa obrane.

  pitanje je koliko je slaganje kadra njegovih ruku djelo.
 • Mali Zeus
  1.5k
  Kao da se njega išta pita u vezi transfera. A i da ga se pita vjerojatno ne bi imao ideje koga traži i zašto.
  Zadnji koji je slagao momčad točno kako je želio i bio donekle slobodan u tome je bio Bjelica, zapravo i zadnji i prvi nakon ohoho vremena, valjda od Vahe.

  Trenutno je teški kaos kako po pitanju momčadi tako po pitanju igre.
 • Dragon1Warrior123
  1.6k
  Reci cu samo ako kao trener nemaš dovoljno autoriteta da barem djelomično odlučuješ tko se kupuje, a ko prodaje ti nisi trener nego klaun...
 • LovroZG
  755
  Pa i ak ga se niš ne pita u vezi transfera nek trpi kritike. Niko ga ne sili da sudjeluje u svemu ovome.
 • WestHam1895
  30
  Oprostite na lošem hrvatskom, koristim google translate. Bio sam zadivljen vašim sinoćnjim obožavateljima. Briljantna podrška i nije prestala stvarati buku do kraja. Nadam se da ćete proći u sljedeći krug, sretno.
 • Armagedon13
  193
  Kaka kaže naš "trener" pred utakmice : mi u stožeru imamo slatke brige.Bogme mi s njim ćemo tek imati prave brige.Bojim se da će to biti sve gore i gore
 • Eduardo
  9.2k
  Oprostite na lošem hrvatskom, koristim google translate. Bio sam zadivljen vašim sinoćnjim obožavateljima. Briljantna podrška i nije prestala stvarati buku do kraja. Nadam se da ćete proći u sljedeći krug, sretno.WestHam1895

  Hrvatski ti je bolji nego moj kad popijem :smile:
 • Crusades1986
  6k
  trebo si mu na engleskom napisat :wink:
 • The Undertaker
  1.5k
  "Cijeli život" idem na Istok i tu je stvarno bilo svega za viditi i čuti ali ovakvih kretena kakvih je jučer bilo na Zapadu dolje ja ne pamtim. Ozbiljno razmišljam da odem na Zapad gore ili Sjever gore usprkos kupljena dva paketa. Jedina nada mi je da su to ovi sa poklonjenim kartama i da ih protiv "neatraktivnih" Rapida i Genka neće biti.
 • Pop corn
  3.1k
  Postoji li video sažetka utakmice ili bar video golova?
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.