• marcio amoroso
    43.5k

Došli su neki mladi Francuzi u Dinamo. Dvojica ako se dobro sjećam.
  • dinamo vitez
    677
    Ma Španjolska i Francuska su nogometna meka što se tiče igrača. Zađi malo tamo u drugu ligu ili slabije klubove prve lige i ima masa igrača koji su zanimljivi. Realno, imaju more igrača, a relativno su jeftina radna snaga u odnosu na recimo Engleze ili Švabe. Obično su profesionalniji i školovaniji nogometaši od latinoamerikanaca ili afrikanaca, a ima ih više od Portugalaca, zato mi nije nikad bio jasan onaj fokus na portugalsko tržište od prije par godina.
  • Guinness
    2.9k
    Došli su neki mladi Francuzi u Dinamo. Dvojica ako se dobro sjećam.marcio amoroso

Pa bio je prošle godine onaj mali iz Lillea, tražili su €3-4 M za njega već tada
  • marcio amoroso
    43.5k

Gabriel, da. Ali došla su još neka 2 mlada.
  • marcio amoroso
    43.5k
    Ivanušec je neka osmica više, jel tako? Jel bolji od More ili Gojaka?
  • deda
    38.7k
    Teško je to ocijeniti Marcio, meni se čini da nije.
  • Krizy
    59.2k
    Rekao bih da je Moro kompletniji igrač, no također da je Ivanušec fokusiraniji i smireniji u odnosu na Gojaka i mislim da može napraviti veću karijeru. No Gojak će uskoro imati mjesto u prvih 11 u BiH zbog manje konkurencije dok je Ivanušecu teže u Hrvatskoj zbog veće konkurencije, pa bi to moglo utjecati da Gojak recimo završi u većem klubu od Ivanušeca kad se prodavali...
  • xavier
    12.1k
    Ne znam, nisam Ivanušeca gledao dovoljno da bih mogao ocijeniti odnos između njega i Gojaka, ali rekao bih da precijenjuješ taj faktor reprezentacije. Promijenila su se vremena i sve utakmice su dostupne pa mi je teško prihvatiti da bi neki jači klub preferiramo jednog igrača ispred drugog samo iz razloga što ovaj prvi ima mjesto u BiH reprezentaciji.
  • deda
    38.7k
    Luka ima velikih problema sa održavanjem težine koliko ga ja pratim. Nadam se da razlog nisu loše životne navike kao kod Bočkaja.
  • Mali dioničar
    17.8k
    A piše da voli gledati MMA pa možda zato radi na masi.
  • deda
    38.7k
    Sutra ćemo ga gledati pa ćemo biti pametniji.
  • Eduardo
    24.9k
    Meni bez dvojbe veći potencijal od Gojaka, posebno napadački
  • deda
    38.7k
    To da, sad da li je kompletniji to je drugi par cipela.
  • Mr Blue
    4k
    Niakate strijelac u 2-3 pobjedi St. Gilloisa kod Cercle Bruggea
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.