• IstokKa96
    761
    Ako je nama Dilaver reciklaza, znaci li to da je i Griezmann reciklaza Atleticu?
    Ovdje dosta spominjani Fabrizio kaze da su ostali samo detalji izmedju Atl i Bar, a da je Griezmann dogovorio osobne uvjete...
  • deda
    34.1k
    U toku pregovori oko posudbe Kastratija u Legiu
  • NORTE
    12.2k
    U toku pregovori oko posudbe Kastratija u Legiudeda
    Pogled iz navijačkog kuta, Legia čiji navijači po novom nikako ne vole dinamo (iz 2 razloga), sad dovodi dinamovog Kosovara dok oni godinama neprestano dižu prosrpske poruke o Kosovu.
  • Dudu
    2.6k
    Plus, odbijali ga posuditi Werderu, sad odjednom dat ga na posudbu Legiji, nema smisla
  • Dragon1Warrior123
    3.3k
    Ako ide na posudbu u Legiju ostajemo na šta? 3 krilna igrača od kojih dvojici ne vjeruje???????? Jel mene neko zajebava? Molim vas recite mi da je ovo samo loš san...

Mislim što se mene tiče neka Kastratija što dalje od Dinama, ali onda dovedi zamjenu dovraga. Ako se ovo desi onda ovo više nije slučajno nego ciljano pokušavaju uništit Dinamo gamad...
  • Krizy
    46.5k
    A možda je samo do promjene formacije :wink:
  • deda
    34.1k
    3-5-2
  • Majki2111
    3.4k
    Ma Kastrati je koristan i u 3-5-2 u određenim situacijama. Ne vjerujem da bude išta od tog.
  • Blaz
    373
    Koristan je za nosit vodu i postavljat rekvizite na treningu.
  • Krizy
    46.5k
    Zajebali su nas za Kulenovića pa su se navijači Legije ismijavali s nama, ako im uvale Kastratija:
    2u5xjphlf5miybgd.jpg
  • Markelo
    2.8k
    Deblo za deblo. Pošteno
  • Dragon1Warrior123
    3.3k
    Meni isto smrdi na promjenu formacije, ali onda svejedno nema smisla jer Kastrati bolje igra tog desnog "beka" nego Špikić, Menalo ajde može igrati tu kao jedan od 2 napadača kao u Rijeci. Također smo onda bezveze uzeli Špikića jer ne vjerujem da on ima mjesta u takvoj formaciji. I onda opet nema smisla baš biti na šta 4 lijeva bočna plus Oršić i dva desna beka + Špikić? I za to bi trebao nam igrač koji zna igrat loptom u nogama na stoperu, a ne Dilaver.

I uz to ja mislim da smo igrali ove dvije zadnje tekme solidno samo zato što su Franjić i Ristovski bili duplirali bokove i išli zajedno van sa Oršićem i Mohom kad su napadali, ne znam koliko to bude funkcioniralo sa Laurom i Katarinom i Dilaverom recimo.

U stvari zašto ja pokušavam nać smisao u ovome kad je očito da ga nema...
  • LovroZG
    1.3k
    Pa Ristovski i Moha su desno. Oršića će se valjda gurnut u napad jer lijevo imamo Leovca, Moubandjea i Štefulja, a Špikić može odigrat prednjeg. Meni je bio bolji na (lijevom) krilu, al jebiga sad kad se ne planira unaprijed.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions