Mislim da je kapacitet i manji. Navale općenito nema i ne treba se čuditi tome. Još 16.100 dostupno. Za 10 minuta kreće prodaja ulaznica na ticket pointu.Ak je kapacitet 24k, jug nije u online ponudi, a dostupno je još 16500, to znači da je dosad prodano maks 4k ulaznica bez juga (na koji ionak nema baš navale..) — Neki tip sa Zapada
Imali bi i mi bolju posjetu da od početka sezone imamo godišnje, online i svima pristupačnije cijene ulaznica uz obvezu testiranja. Da sad ne nabrajam ostale stvari vezane uz povezanost kluba s navijačima.Jedan od razloga je vjerojatno što imaju bolju posjetu, samim time mogu dobiti i bolju cijenu. Drugi razlog je što oni vjerojatno nemaju Madžara. :smile: — markoli
Jučer u Osijeku dvije blagajne za gostujuće navijače i naravno gužva. Opet naš klub nije napravio ništa da se ulaznice prodaju u Zagrebu. Vidio sam da je Rijeka organizirala prodaju u Rijeci za svoje navijače za Split, tako da se gnk ne može izgovarati zbog testa, korone i sl. — InatiseSlavonijo
Rapidovi su kadri ispunit jug — NORTE
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.