• marcio amoroso
    37.6k
    Bome Lokosi ozbiljno guraju. 10 bodova u 4 utakmice je jako dobar plijen.
    Svaku utakmicu su započeli u istom sastavu, čak i onu prijateljsku u Ateni koju su igrali umjesto odgođene protiv Rijeke.
    Mislim da su daleko od gotove momčadi i da im dosta toga fali, imaju i dosta ozlijeđenih igrača, ali ih trenutno ide super. Golman im je pod mus, valjda čekaju raspet situacije sa Nevistićem.
  • Carrasco
    4.3k
    Gjira vjerojatno opet ozlijeđen, šteta.
  • markoli
    1.8k
    Jako dobar gol Sahitija. Blizu centra primio je loptu, suigrači odvukli nekoliko braniča, ovaj se sjurio sam s loptom, ušao u šesnaesterac, pretrčao svog čuvara i s nekih 7-8 metara iskosa gurnuo loptu kraj golmana.
  • BBB Sibenik
    4.7k
    Nevistic želi branit, a ne biti drugi il treći golman. Želi na posudbu osobno mi je reka. Svjestan je da ne može doc do jedinice tako lako tj dok ne ode Livi, a po svemu on ne ide nikud. Kroz zajebanciju je reka da će bit prvi za jedno 6,7g i pokaza na Livia , tako da loksa bi mu super došla.
  • Dudu
    2.6k
    Kakva izjava trenera Lokse, ovi prosli su bar najavljivali bitku s Dinamom, on kaze pokusat ce sparirati Dinamu u sljedecoj utakmici, ocito nije svjestan sta implicira time :blush:
  • Carrasco
    4.3k
    Pa isti k realno. Šta god kaže isto je. Ja bih rekao: nismo još odlučili koliko golova ćemo im pustit.
  • Dudu
    2.6k
    Daj malo drame, nesto tipa imamo 3 pobjede u nizu i ne mislimo stati haha
  • Carrasco
    4.3k
    Jel Glavčić još leži? 0:50 :lol:
  • Kwedi
    3.9k
    Miško:

"Riječka škola je dala vrhunske mlade igrače i to je jako bitno. Liber, Smolčić, Lepinjica, Vuk, Bušnja, prije njih Pandur, Nevistić, Štefulj… To je rezultat rada."

Usrat ću se od tolikog talenta.
  • Dragon1Warrior123
    3.3k
    Dragovoljac okrenuo Šibenik! Mislim da bi Šibenik mogao isto biti jako blizu zadnjeg mjesta ako ne dovedu trenera novog i par POJAČANJA.
  • LovroZG
    1.3k
    Vidim HD vodi na poluvremenu u Šibeniku i ponadam se da su se popravili, a oni u 62. sad gube 4:2. Marin dao treći gol za Šibenik.
  • Carrasco
    4.3k
    Ajmooo Marineeee
  • cron1ck
    1.7k
    Gleda netko Osijek i Rijeku? Kako je ono zaleđe :brow:
  • Dragon1Warrior123
    3.3k
    Gledam ja i isto ne kužim...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.