• superhik
    12.1k
    Kažu dva, dva i pol milijuna eura za Gavru
  • vjeko1701
    22.3k
    Ja se nadam da im je propalo desetak planiranih članaka o dvoboju Dinama i Zvezde pa sad moraju iz naftalina vaditi transfer nagađanja.
  • Carrasco
    7k
    Informacija je došla iz turskih medija tako da...
  • superhik
    12.1k
    A ne znam. Navodno da su pregovori u finalnoj fazi i da bi već danas mogao potpisati. Ostaje nam vidjeti
  • vjeko1701
    22.3k
    Meni je u tom slučaju žao, dok je većina prošlih godina pisala da ga se treba rješiti, ja sam uvijek pisao da je klasa i da ga neće biti samo tako zamjeniti. Na sreći ili možda nažalost, to je dokazao prošlu sezonu i na euru.
  • xavier
    12.1k
    Kako Petković već neko vrijeme igra, Gavran realno uopće ne bi trebao biti drugi napadač.
  • Keyser Soze
    18.1k
    Znači ostajemo na Petku i Čuji Dopu, odlično...
  • Eduardo
    28.5k
    ma dolazi Jurić, nema šanse da ostanemo na njih dva.
  • Carrasco
    7k
    Najbolje da dovedu još 16 napadača jer ih u kadru nakon odlaska Gavre imamo samo četiri, na posudbi još Jurića, a dolazi i mali Barišić.
  • Infinity
    21k
    Kule u Sibenik, Juric u Dinamo
  • NB86
    17.4k
    Nije stvar broja napadaca, nego kvalitete. Ako ce drugi napadac odigrat 70% hnl utakmica onda ni kule ni andric ni juric nisu ni blizu dovoljno dobri.
  • og1986
    2.9k
    Što oni planiraju s Andrićem? Kaj ga nitko ne želi kupiti pa ga zato ne prodaju ?

Nema smisla ga više slati na posudbe, neka se bar nešto dobije za njega ako se može.
  • Carrasco
    7k
    Mislim da bi trebali Miereza dovesti za 8 milijuna eura da nam bude drugi napadač.
  • Eduardo
    28.5k
    "Čestitam predsjednici Borni Gozbasi, koja je napravila odličan potez za uspjeh Kayserispora, dovela je važnog napadača za momčad".

• NB86
    17.4k
    mozes sad pisat sarkasticne komentare ali kad se bude drugi na kraju sezone i moramo igrat kvalifikacije za konferencijsku ligu nece ti bit tako smjesno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.