• Neki tip
    21.3k
    zašto?

Kao navijači, više manje uvijek držimo stranu kluba i kudimo igrače bilo da žele otić, bilo da, kao u ovom slučaju, ne žele..

Ali..

Nije to baš sasvim racionalno, a ni ljudski i fer.

Jebote, pa ak su pod ugovorom - nisu robovi.

Tražio si me, ponudio si mi uvjete, došao sam ti i prihvatio te uvjete. Trudim li se? Odrađujem treninge? Otišao sam i na posudbu? E pa jebiga onda.. žao mi je što kao poslodavac nisi zadovoljan mojim igrama, ali nije baš da me možeš poslati kamo god se tebi hoće.

Kulenoviću ne paše ništa, on bi u Lokomotivu i to sad iritira, ali on je potpisao s Dinamom možda i zato što je htio živjeti u svom gradu i tu uspjeti. Možda želi biti na oku Dinamu. Možda ima malu i ona ne bi u Soči. Jebiga, sve su to legitimni razlozi.

Da skratim, kužim da je on Dinamu problem i želim klubu da to riješi, ali da kužim i Kulenovića, a jebiga kužim.
  • Beowulf112
    396

To je okej kad ti gledas s ljudske strane..ali mi imamo viska bar jos 4-5 igraca..u napadu pogotovo..a posto ne obecava,dapace siguran sam da od njega nema nekog buduceg reprezentativca A reprezentacije...onda je bolje da odleprsa u nottingham za 3 milje..dobijemo ulozeno i jos sitno zaradimo..a on vjerojatno u najmanju ruku istu placu..a vjerojatno i nesto bolju jer ipak ako daju 3 milje..gledaju ga kao pojacanje za championship..a englezima para ne fali
  • Dudu
    2.6k
    Izgleda neće Kulenović da daje dio plaće Mamićima, pa oće da ga skinu sa spiska, vjerojatno je zato Čop treći napadač, iako nema nikakvog smisla da ima prednost ispred mlađeg, a u ovom trenutku vjerojatno i kvalitetnijeg igrača.
  • SAS1987
    17.9k
    Branko, ne damo te nikom!

Možda ne bi bilo loše posuditi Kulenovića u Sloveniju da nabilda statistiku u samopouzdanje :smile:
  • Carrasco
    6.3k
    Gavra u Kayserispor vjerojatno...
  • deda
    38.7k
    Čujem da, ne leži mi ta odluka moram priznati.
  • marcio amoroso
    43.5k
    Ako ne dođe nitko umjesto njega totalno glupa odluka. Čop pokazuje otprilike ono što smo svi očekivali od njega, ništa.
  • Carrasco
    6.3k
    Sad se Kule vraća iz mrtvih :grin:
  • Crusades
    17k
    Nadam se samo da drugi i treći napadači neće biti Čop i Kulenović/Andrić... adekvatna zamjena pod mus. Makar ne znam zašto se uopće ide prodavat Gavru.
  • Carrasco
    6.3k
    Vjerojatno ne želi biti drugi napadač...
  • SAS1987
    17.9k
    Vjerojatno ne želi biti drugi napadač...Carrasco

Možda ali Dinamo igra toliko utakmica da bi sigurno igrao više nego dovoljno utakmica. Nadam se da ipak ostane a da im uvalimo Branka ili Andrića.
  • telekineza
    107
    Sve je to super, ima puno utakmica, ali on ako zeli i dalje igrati za reprezentaciju mora igrati vecinu utakmica, a to ce u Dinamu tesko jer je tu drugi napadac. Sumnjam da bi Dinamo njega ciljano isao prodavati, po meni ako on ode to je njegova zelja da igra u klubu gdje ce biti prvi napadac i onda bolje takvog igraca pustit nego da bude nezadovoljan s time sto ce pocinjati svaku drugu hnl utakmicu i ulaziti u europi u zadnjih 20 min. Ialo moguce da su to sve samo novinarska nagadanja.
  • Nolifer
    11.9k
    Ako Gavro ne želi bit backup, onda jasan potez da želi van ić igrati, što je sasvim razumljivo.

Najjednostavniji potez bi bio vraćanje Kulenovića iz druge momčadi. Na pamet mi padaju kao zamjene Mirko Marić, eventualno Stipe Perica koji bi bili solidne zamjene ukoliko je Mierez iz Osijeka preskup, makar sad se vrata otvaraju i Deniju Juriću koji je na posudbi.

Treba dobro razmislit i za Ligu prvaka nam baš sad treba kapitalac, ako se ide u kupovinu koji će natjerati Petkovića na bolju igru...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.