• Eduardo
    31k
    nema smisla prodavat igrča na kojem temeljiš taktičke zamisli. — Majki2111

Onda nećemo prodati nikoga. Pa nije Kastrati jedini igrač na terenu za odrađivanje taktičkih zamisli. Valjda svaki od njih XI + oni koji uđu imaju svoju ulogu i rolu koju treba odraditi sa i bez lopte. Promašen ti je argument. A, pričaš cijelo vrijeme o njemu kao o nekom stožernom igraču momčadi, a zapravo se radi o liku koji je dio rotacije i većinom ulazi s klupe.
  • Mali Zeus
    22.2k
    Nijemci pišu da Dinamo pregovara s Werderom zbog Kastratija — ZGBhoy

Mora da je neka skrivena kamera ili nešto.
  • Majki2111
    4.3k
    Pa nemam ništa protiv da nikog ne prodamo. Ekipa nam je dobra. A ovo ostalo kako ko vidi određenog igrača je stvar percepcije jer uvid u njihov ugovor nemamo.
  • Navijač Dinama
    13k
    ti stvarno mislis da je Kastrati dobar i da treba biti prva postava i igrač Dinama na duge staze??????

ove komentare ko da je Los pisao sa svog "matematičkog stajališta i razmišljanja" a to njegovo kao i on sam mi se krenulo gadit na najače.
  • ZGBhoy
    2.2k
    Frend od mene Nijemac navija za Werder pita dal Kastrati valja ja njemu rekao ovo će hit legalna robija :rofl:

Veli on: Ok onda ću tražit njega da me slika sa njegovom djevojkom :lol:
  • Majki2111
    4.3k
    Da to mislim jer što više gledam nogomet primjećujem kako je to igra prostora. Teren je toliko velik da je lopta toliko mala u usporedbi s njim pa nije toliko bitna, odnosno da igra s loptom nije presudna, pa čak da je i manje bitna od manipuliranja prostorom. Tu mi je Kastrati idealan. Može osvojit prostor i bez kopte a i sa loptom, ali mora poradit na snazi jer ga suoarnici prelako odgurnu u duelu.
  • superhik
    12.9k
    "Što više gledam nogomet primjećujem kako je to igra prostora. Teren je toliko velik da je lopta toliko mala u usporedbi s njim pa nije toliko bitna, odnosno da igra s loptom nije presudna, pa čak da je i manje bitna od manipuliranja prostorom."
    Ovakve razgovore sam znao voditi s frendovima kad smo se najeli gljiva :smile: :smile:
  • Krizy
    77k
    Tu mi je Kastrati idealan. — Majki2111

Da, idealan primjer kako mu često ni 105m nije dovoljno za sačuvati loptu unutar terena.
  • Dragon1Warrior123
    5.5k
    Jbg, tu je zajebo Dinamo, trebo je maximalni pitch size stavit od 108m :rofl:
  • deda
    48.5k
    Marijan Čabraja posudba u Ferenc s mogućnošću otkupa
  • Mali dioničar
    21k
    Marijan Čabraja posudba u Ferenc s mogućnošću otkupa — deda

To je ta "viroza" zbog koje nije išao na Cipar.
  • Neki tip
    21.4k

Štefulj je pod virozom, vjerojatno ne ide ni on. — Neki tip sa Zapada

Nisam vidio da je netko i Čabraju spomenuo..
  • Dudu
    3.7k
    Ferencvaros otkrio zlatnu zicu, samo pojacanja iz Hnla :cool:
  • deda
    48.5k
    Werder potvrdio da Kastrati dolazi kod njih
  • Dudu
    3.7k
    Gdje je potvrda, nisam vidio ni na jednom njihovom služnenom kanalu?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.