• Neki tip
    21.3k
    daj link pls, ne vidjeh tu najnoviju priču o 20+.. dosad se uvijek baratalo 10-15 iznosima.

Jer nema hebene šanse da dosegne tu cifru od 20.
  • Keyser Soze
    14.9k
    Ma ne piše to nigdje, samo moja procjena za koliko bi ga pustio... Ponude su tak između 10 i 15 milijuna i smatram to pre malim iznosom za njega.
  • Neki tip
    21.3k
    Kulenović ipak u Nottingham?

- vjerovao da se može dokazati u svom klubu, u svom gradu
    - premišlja se bi li ipak otišao nakon što je prebačen u 2. momčad
    - navodno ga želi i Trabzonspor
    - vjerovali ili ne, on je jedan od najtraženijih nogometaša Dinama, kaže Hucika - njegov menadžer :)
  • Nolifer
    11.9k

Kaj je on to tolko loše napravio? Nisam u toku..
  • Neki tip
    21.3k
    Kaj je on to tolko loše napravio?bbbjura

Loše je igrao. :)

A zakaj je u 2. momčadi misliš? Navodno Nottingham ponudio 3 mil. eur otkupa nakon jednogodišnje posudbe u kojoj preuzima isplatu plaće.

Dinamo bio za.

Kulenović protiv.
  • Nolifer
    11.9k

Aha okej. Ako je to jedini razlog da je u drugoj ekipi..Mislio sam da je tu bilo nešto drugo u pitanju.

Možda je imal samo loš period tada i mogao bi se u drugoj momčadi stabilizirati.

A kaj se transfera tiče, valjda misli da će bit boljih ponuda...
  • Carrasco
    6.3k
    Nije iskoristio 15 minuta koje je dobio nakon što se vratio sa posudbe u Rijeci gdje je imao 8 golova i 7 asistencija.

I to bi bilo u redu da ispred njega nije 10 godina stariji igrač koji je zadnji gol zabio u prošlom vijeku i koji ima veću plaću.
  • marcio amoroso
    43.5k
    Slažem se sa @Carrasco
    Ne možeš iskoristiti šansu ako ju nisi ni dobio.
    Kulenović je imao neloše brojke u Rijeci i mogao mu se tražiti klub odmah nakon te posudbe. Ne mogao, morao mu se tražiti klub. Ovako ga se vodi na pripreme, u utakmicama šansu ne dobije, a broji se da šansu nije iskoristio.
  • Carrasco
    6.3k
    Imaš domaćeg igrača koji ima 21 godinu i koji u budućnosti može ostvariti solidan transfer i koji je član u21 reprezentacije. S druge strane imaš igrača od 31 godinu koji je više plaćen, nikakve šanse za transfer u budućnosti... zadnji gol zabio Boga pitaj kad...

I tebi je izbor za trećeg napadača, ovaj drugi. Besmisleno. Još besmislenije je da ti ovaj drugi bude zamjena za Oršu, ako u momčadi imaš Špikića i Menala.
  • LovroZG
    1.3k
    Pa moralo ga se vodit na pripreme kad su nam prva dva napadača bila na EURO-u. Samo očito nije na njima uvjerio stožer da može biti išta više od trećeg napadača.
  • Nolifer
    11.9k

Slažem se sa svim kaj si napisal...

samo da se ne ponovi slučaj Kramarić...
  • Infinity
    19k
    samo da se ne ponovi slučaj Kramarić...bbbjura

Nece se s njim ponoviti slucaj Kramaric, a i da se ponovi meni prvom nece biti zao. Ja zelim da se rijesimo Kulenovica, ali nemam nista protiv da on sutra postane Ronaldo. Bilo bi mi drago zbog njega, a i tad bi mislio da je bolje sto je otisao, jer mislim da to u Dinamu nikad nece postati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.