Apsolutno svaki savez se vodi po političkoj vezi, davanje prilike mladim izbornicima je također sasvim uobičajena stvar.
Zapravo, rijetka su nekakva top trenerska imena na izborničkim klupama.
A što se tiče naših izbornika, nije baš da su svi bili "početnici". — db-izbjeglica
Hrvatska - 1 finale, 1 polufinale (3. mjesto), 3 ispadanja u skupini i jednom nismo bili na SP-u
Engleska - 1 polufinale (4. mjesto), 2 četvrtfinala, 2 osmine finala i jednom nisu prošli skupinu
Naravno da je iz startne pozicije ovo naše puno veći uspjeh jer imamo ta dva odlična SP-a, ali na ostalim baš i nismo bili dobri. Za raliku do toga, Englezi nemaju odličnih, ali nemaju baš ni jako loših (govorim iz realne perspektive, ne iz njihovih očekivanja). Oni su uglavnom bili "dobri". — xavier
Znaš da i sam iz glave znaš barem 5 boljih koji su nas u to vrijeme od svakog mogli preuzeti, ali su došli po određenim linijama koji nemaju veze sa nogometom. — Fanboy
Znam ih i 15, ali ne znam tko bi došao za novac koji je HNS spreman dati. Imaš li ti garanciju da bi netko od tih 5 ili 15, koji bi koštao više love, ostvario veći uspjeh od "neznalice dalića, koji je sve ostvario na račun motivacije" ? — db-izbjeglica
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.