• jp23
    3.3k
    Ako izvučemo ovo pjevanje van, na dijelove melodija zvuči kao tema iz stare igre battlefield 1942 rekao bih :rofl:
  • deda
    40.6k
    Meni zvuči ok
  • og1986
    2.9k
    Meni stvarno ništa posebno. Nije niti bogata glazbena izvedba, a još gore kaj nije niti prepoznatljiva. Nikakve specifične teme.
    Ne znam tog kompozitora, ali im je lijepo pobrao lovu za osrednji rad.
  • Jaro
    10.7k
    ukusi su subjektivni, al meni je ovo uzas... zvuci kao da se ponavljaju 2 samplea iz neke sovjetske skladbe s vojne parade...
  • Neki tip
    21.3k
    Zvuči ko himna neke komunističke države.namodi grebza

2 samplea iz neke sovjetske skladbe s vojne parade...Jaro

Ak je ovo "Dinamov glazbeni identitet", onda možda možemo zaključiti da se klub ipak otklanja od "genkovštine" i priklanja najboljoj devetojunaškoj tradiciji.. :snicker:
  • Baneki
    812
    U glazbu se ne kužim, pa ne mogu nešto reći o kvaliteti, ali mi se ne sviđa. To je neka klupska himna? Kad će ju svirati? Nakon golova, prilikom ulaska na teren?

Ima li neki drugi klub nešto slično?
  • Gorica86
    284

"Dinamova glazba pratit će igrače prilikom izlaska na teren na stadionu Maksimir, na UEFA utakmicama bit će dio glazbenog programa, pratit će plave i klub na svim službenim događajima i aktivnostima."

Po meni dosta glupo jer već imamo svoju himnu.
  • miro
    7.5k
    Užasno glupo i nepotrebno
  • ZGBhoy
    1.8k
    Nebo se Plvi je sasvim dovoljno ovo je bezveze
  • Pop corn
    8.7k
    Sve je ovo rezultat nekompetentnosti ljudi u klubu koji su nametnuti a ne izabrani. Samo čekam tko će idući pokušati na vrata i reci da ima ideju.
  • Draž
    1.7k
    Ja bi rekao da je ok da se malo promjene neki detalji oko glazbe i identiteta. Ne možemo živjeti u prošlosti. Bio sam na jako puno tekmi po Europi gdje se takvi uradci ( klasične glazbe) puštaju prilikom izlaska igrača na teren ili čak prilikom predstavljanja igraca. Meni je to zgodno i djeluje mi europski i gospodski.
    E sad, konkretno, ova pjesma mi još mora sjesti pa sam još ni vrit ni mimo kaj se tiče nje. Možda u konkretnom trenutku, na punom stadionu na tekmi pretkola LP bude potpuno (bolji) novi doživljaj.
  • Eduardo
    26.1k
    E sad, konkretno, ova pjesma mi još mora sjesti pa sam još ni vrit ni mimo kaj se tiče nje. Možda u konkretnom trenutku, na punom stadionu na tekmi pretkola LP bude potpuno (bolji) novi doživljaj.Draž

Baš sam to pisao u privat s dečkima. Sa dobrim ozvučenjem, na punom stadionu bi moglo zvučati *eba*ki.
  • Zambatine škude
    3.6k
    Ja bi rekao da je ok da se malo promjene neki detalji oko glazbe i identiteta. Ne možemo živjeti u prošlosti. Bio sam na jako puno tekmi po Europi gdje se takvi uradci ( klasične glazbe) puštaju prilikom izlaska igrača na teren ili čak prilikom predstavljanja igraca. Meni je to zgodno i djeluje mi europski i gospodski.Draž

Ovakva ideja možda, i to jako jako možda, ima smisla u klubu koji nema kvalitetnu himnu ili više pjesama s kojima su navijači i igrači stasali generacijama. Za Dinamo koji ima apsolutno najbolju navijačku himnu na svijetu ovakav potez je glupost bez presedana. Na Pipse ti dođe da se spustiš na teren i ukližeš suparničkom kapetanu, na ovo ti dođe da ugasiš ton na televiziji.

Mi nećemo živjeti u prošlosti, pa ćemo rock and roll zamijeniti random newage-klasičnom skladbom koja se ne može pjevati i koja zvuči kao neka generička podloga za holivudski trailer.

Čuj ti to, on je ušao u klub i dogovorio se za 10 minuta. "Dobro da si naletio, baš nam palo na pamet da nemammo himnu i razmišljali smo koga da cimnemo."

Na kraju krajeva, identitet ičega pa tako i nogometnog kluba je takav kakav je uglavnom jer se ne mijenja previše. A i kad se mijenja, mijenja se kao produkt društvenih procesa unutar njegovog navijačkog tijela, ne tako da dođe netko i nasere novi grb ili himnu. Doduše, ovakav potez ne čudi od kluba koji poznaje kako razmišljaju i dišu samo oni navijači kojima sufinanciraju gostovanja ili općenito život.
  • LovroZG
    1.3k
    Muzika je zapravo ok, problem je šta to nije pjesma nego jedna tema koja se ponavlja 90 sekundi ko da si u meniju neke ratne igrice na kompu. Moglo bi brzo dopizdit ljudima, al bumo vidli.

Ja sam oduvijek htio da igrače izlaze na Dinamo ja volim. To je jedna strašno energična i emocionalna pjesma, baš te nabrije pred tekmu, al jebiga, očito niš od tog.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet