• Infinity
  8.5k
  Kad ste kod stanova. Sjecate se Highburya? Ovako danas izgleda.

  5o7m7ikpemcjf55l.jpg
 • marcio amoroso
  13.6k

  Highbury like Library :cool:
 • deda
  12.3k
  Evo dragi moji i slika početka izgradnje novog stadiona u Bjelovaru. Dakle, djeca draga, istovremeno se gradi tribina u Ždralovima i stadion u Bjelovaru. I ne, nije se zaboravilo škole i vrtiće. Svi vrtići i škole u gradu su energetski obnovljene, dapače napravili smo i novi vrtić nakon 50 godina u gradu, a iduće godine počinje izgradnja i nove osnovne škole. Ne, nismo zaboravili ni bolnice, naime upravo se završava potpuno nova zgrada glavne bolnice u Bjelovaru. Vidi vraga, jel da?

  d9fba1jy3m425emt.jpg
 • mileni
  72
  Dalmacija radi, Bjelovar se gradi
 • SAS1987
  7.2k
  lvo69yiwadsh2b1d.jpg

  Osim koorporacije su protiv Osijeka i slovenska kopita zla koja im zbog poskupljenja materiala ne želi zavrsiti krov za dogovorjenu cijenu :smile:
 • Dino
  1.4k
  Mislim da ne bi trebali bit iznenadeni ak se ne zavrsi taj stadion. Na kraju krajeva, Dinamovi navijaci su na to i navikli. :cool:
 • SAS1987
  7.2k
  Mislim da ne bi trebali bit iznenadeni ak se ne zavrsi taj stadion.Dino

  Završit će ga, jedino je pitanje kada i koliko će koštati :smile: Zato se samo smijem kada Antolić kaže da će dinamo napraviti stadion od 34k (4k VIP i VVIP itd) 58 000 000€ :lol:
 • Dino
  1.4k
  kada Antolić kaže da će dinamo napraviti stadion od 34k (4k VIP i VVIP itd) 58 000 000€SAS1987

  Ne razumijem iskreno otkud ljudima taj podatak jer on nije jedini koji je spomenuo takav omjer cijene i kapaciteta. Razumijem da se moze to napravit da imamo samo beton i sjedala, al ljudi pricaju o samootplativom stadionu koji tolko dode. Smijeh… :lol:
 • Crusades1986
  6k
  afdx2a0ofj1ctkfk.jpg

  Odobreno je proširenje Anfielda... kapacitet će se povećat za 7000 mjesta i nakon toga bi ukupni broj mjesta trebao biti 61 000.
  Ovo je tribina na kojoj je i dio za gostujuće navijače.
  Sad će bit 2 proširene tribine i 2 koje su u početnom stanju.
 • ZGBhoy
  806
  Stadion Karlsruher SCa dosad poznat kao Wildpark će dobit po ime po banci Badische BeamtenBank

  BBBank Wildpark

  knqtma33uy06dzjj.jpeg
 • SAS1987
  7.2k
  Dobar clanak o stadionu Tottenhama :smile:

  In researching the stadium design, Mr Levy and Populous Managing Director Christopher Lee travelled the world, visiting hundreds of sports grounds. Those that most impressed with their atmosphere had a common feature: large, uninterrupted swathes of general admission seating where the most passionate fans came together to sing and chant.


  https://populous.com/make-it-loud-designing-for-atmosphere-at-new-tottenham-hotspur-stadium
 • SAS1987
  7.2k
  "Rujevica" za bogate :smile: Australija, kapacitet 20k.

  CCStadiumYVOC.jpg?itok=IJpA6dYE
 • deda
  12.3k
  Šibenčani spominju nekakvu nadogradnju i natkrivanje istočne tribine. Nije precizirano što i kako.

  Unatoč prvotnoj skepsi, vrlo je vjerojatno da će novi hibridni travnjak biti „"instaliran“ na vrijeme na Šubićevcu. Optimizam dodatno potencira činjenica da Narančasti u prva dva kola nove prvoligaške sezone putuju u Osijek i Veliku Goricu, pa imaju dva tjedna fore.

  Radovi na travnjaku su se i više nego zahuktali. Zato vrijedi podsjetiti da je novu, otporniju travu u cijelosti sa 4,5 milijuna kuna financirao Hrvatski nogometni savez, dok će šibenski prvoligaš utrošiti 2 milijuna kuna za pripremne i ine radove.

  Zbog novog travnjaka pripreme Narančastih za novu sezonu počele su na igralištu u Crnici. Baš kao i prije 43 godine, kad se (sportski) Šibenik pretvorio u nemalo gradilište zbog organizacije dijela Osmih mediteranskih igara, koje je Šubićevac dočekao s reflektorima za noćne utakmice i natkrivanjem dijela zapadnih tribina.

  A šibenske (nogometne) želje lete dalje. Prema proširenju i natkrivanju dijela(istočnih) tribina. Među inim, i zbog nove lokacije VAR-sobe.
 • SAS1987
  7.2k
  Šibenčani spominju nekakvu nadogradnju i natkrivanje istočne tribine. Nije precizirano što i kako.deda

  Ništa osim rušenja istoka i izgradnje novog nema smisla. Ako žele koliko toliko srediti stadion i povećati prosjek onda srušiti istok, teren pomaknuti što bliže zapadu a novi istok odmah uz teren. A prostor iza golova zatvoriti nekim zidom poput onog u Dugopolju.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.