• thomas22
    300
    Od Bulata imam velika ocekivanja, a i Špikic bi mogel pozitivno iznenaditi. Bumo videli....
  • Navijač Dinama
    10.2k
    Špikiću aman uzor Pedro Morales, pa 77-cu
  • deda
    38.4k
    Veli Lesi da Marin ide u Šibenik i da bi htjeli Kuleta i Andrića. To bi moglo značit da Jurić dolazi.
  • Krizy
    58.8k
    Bjelica na aparatima :sweat:
  • Krizy
    58.8k
    U subotu se, prema rasporedu objavljenom u Maksimiru, trebao na prozivku javiti Amer Gojak koji je prošlu polusezonu proveo u redovima talijanskog Torina.

Međutim, Gojak se nije pojavio iz razloga što nije dobio odobrenje Torina čiji je formalni igrač do zadnjeg dana ovog mjeseca.

Iz nekih samo njima znanim razlozima, Torino je spustio rampu te inzistira da Gojak ne može biti u treningu Dinama dok ne istekne posudba.

Naravno da sam Gojak nema veze s time. To je problem koji se rješava na relaciji Dinamo - Torino, ali svakako nije uobičajeno.

Ako će talijanski klub inzistirati na tome do kraja, BiH reprezentativac propustit će veći dio priprema za novu sezonu.
  • LovroZG
    1.3k
    Ne žele ga potpisat, al ga ne puštaju da trenira s drugim klubom. Šta se on posvadio s nekim u klubu tam?
  • SAS1987
    17.8k
    cudna situacija. Ili se posvađao ili se Torino nada da bi mu Dinamo platio (smanio potrazivanja) da puste Gojaka prije isteka posudbe
  • Beowulf112
    390
    Ma talijanski klubovi su cigani..Svi kupuju na rate i sto je najbolje nakraju i ostanu duzni.Netreba s njima trgovati.
  • Dragon1Warrior123
    4.5k
    Mislim prvo nas zajebu i ne otkupe ga, on izgubi godinu dana, izbiju nam realno pare iz džepa i onda ga još ne puštaju nazad na pripreme??? Ako ikad više trguju s Torinom ja bi bio razočaran, realno bi ih zauvijek poslo u 3 pm...
  • xavier
    12.1k
    Dobro to što ga nisu otkupili. Klauzula je bila postavljena na određeni broj odigranih utakmica, a samim tim što ih nije toliko odigrao, znači da im baš i ne treba previše.

No ako je ovo stvarno ovako, ostavljam mogućnost da je ipak nešto drugo u igri, onda je to suludo. Odigrao si zadnju utakmicu sezone, nećeš kupiti igrača, znači on više neće igrati za tebe, nemaš pripreme u tom trenutku i ne pustiš ga da se vrati. Stvarno jako čudno.
  • Beowulf112
    390

Vjerojatno ga zele upola cijene jer ulazi u zadnju godinu ugovora.Tako to obicni bude da se igrac koji ulazi u zadnju godinu otkupi za upola trzisne cijene koje vrijedi.
  • deda
    38.4k
    Tražim blažu riječ, ali nisam uspio. Cigani. Da Bog da poslovali s tovarima.
  • vjeko1701
    16.4k
    Meni osobno uvijek najantipatičniji narod...
  • Eduardo
    24.9k
    Meni osobno uvijek najantipatičniji narod...vjeko1701

Zašto tako o tovarima? :yum:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.