• Eduardo
  4.8k
  Jel ostao još tko da prati The Walking Dead?

  Napokon je stiglo do kraja i ova 11. sezona bi trebala biti zadnja. 24 epizode emitirati će se u tri navrata po 8 epizoda.

  Sretan sam što završava jer sam davno trebao prestati s praćenjem, ali imam tu glupu naviku ili potrebu da završim s gledanjem onoga što započnem bez obzira koliko se kvaliteta srozala.
 • r1oma
  1.3k
  Ja sam prosli tjedan pogledao par novih epizoda koje su izbacili a vjerojatno seriju budem do kraja pogledao, bilo bi steta odustati s obzirom da je pri kraju :smile:
 • Eduardo
  4.8k
  Preminula je Helen McCror (Polly Gray iz Peaky Blindersa). Serija mi je fenomenalna, a ona mi je bila fantastična. R.I.P

 • Navijač Dinama
  2.3k


  Trailer za nastavak serije Lupin. :smile:
 • Mali dioničar
  4.7k
  Možda sada opet pogledati Faudu. :lol:
 • Bosna86
  5.2k
  imaš Teheran, pogledaj to... Meni čak i bolja od Faude a na istu foru je
 • Crusades1986
  3.5k
  iwsc91agcgr1g228.jpg

  Istinita priča o Olegu Gordijevskom, dvostrukom agentu, Rusu i časniku KGB-a koji je 15-ak godina radio za Britance i MI6. Knjiga prati njegovo djetinjstvo, odrastanje, skolovanje, pocetak rada i napredak u karijeri u KGB-u, prelazak na britansku stranu i na kraju evakuaciju i bijeg u Britaniju.
 • Eduardo
  4.8k
  imaš Teheran, pogledaj to... Meni čak i bolja od Faude a na istu foru jeBosna86

  Meni Fauda dosta bolja, ali ok, Teheran ima tek jednu sezonu pa ima vremena da preuzme primat.

  Lupina baš pogledao neki dan.
 • xavier
  4.6k
  Meni Fauda dosta bolja, ali ok, Teheran ima tek jednu sezonu pa ima vremena da preuzme primat.Eduardo

  Teheran nisam pogledao pa ne mogu uspoređivati, ali nije da su druga i treća sezona baš digle ocjenu Faudi. Prva mi je odlična, druga nešto lošija, a treća već sapunica.
 • Kwedi
  3.6k
  Teheran je fora na početku, a poslije je već malo usiljen i sapuničast. Nešto ko zadnja sezona Faude.
 • Neki tip sa Zapada
  5.6k
  Gonič zmajeva, roman američkog pisca afganistanskog porijekla Khaleda Hossainija.

  Ima toj knjizi već nešto manje od 20 godina, a i filmu (koji još nisam pogledao, ali sada moram i hoću) je valjda 15ak, no tek mi je evo nedavno dospjela u ruke.

  Iako je riječ o romanu, fiktivnim likovima, događaji koji daju kontekst (ključni događaji afganistanske povijesti od 70ih godina 20. stoljeća do početka 21. stoljeća) posve su stvarni i daju okvir svemu što se u romanu zbiva.

  Izrazito zanimljivo, emotivno, sjajno napisano.


  "Kratak opis

  Gonič zmajeva prvi je roman afganistanskog pisca Khaleda Hosseinija, koji je odmah postao uspješnicom, provevši čak 101 tjedan na listi najčitanijih naslova The New York Timesa. Isti nadimak nosi i Hasan, nepismeni afganistanski dječak s nevjerojatnom sposobnošću da predosjeti na koje će mjesto sletjeti papirnati zmaj. Tridesetosmogodišnji Amir, Hasanov najbliži prijatelj, priča o svojem životnom putu koji vodi od Kabula do Pešavara u Pakistanu, te potom do San Francisca…"

  i9hm5v5hoyv9anjp.jpg
 • Papastrumf
  2.5k

  Procitao na moru prije nekih 3-4 godine. Dosta dobar roman.
 • Eduardo
  4.8k
  Ekipa, može par filmskih preporuka, žanr nebitan.

  @Navijač Dinama pornjava ne dolazi u obzir.
 • Eduardo
  4.8k
  sorry, pogledao neki dan, dobar je. Ali, nema veze, naći će se netko tko nije gledao. Gledam dosta toga pa nisam htio pisati listu jer bi bila poduža. BTW - ne moraju biti novi filmovi, bitno da su dobri.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.