zagađenja i smoga u sesvetama? pa jbt, to je predgrađe, periferija, ljudi u predgrađu i žive zato što žele komfor koji ne mogu imati dublje u gradu. — db-izbjeglica
Ukidanje prometnih traka bi dovelo do cega osim vecih guzvi, a zabranom diesela bi vecini populacije i poslovnih subjekata ukinuo jedino dostupno prijevozno sredstvo - samo mi nemojte bicikle navoditi - koji je prsjecan godisnji broj kisnih dana u zg? — Jaro
IZGRADNJA NOVIH CESTA, širenje trenutnih prometnica (gdje god je to moguće), — NORTE
Ovo da, meni nije stravno jasno tko dopušta rušenje kuća i izgradnju zgrada umjesto njih.
Zašto nitko ne izrađuje studije kako će to utjecati prometno na ulice, najbolji primjer neki dan baš išli u supernovu tamo u Buzinu, pa to je kolaps na cesti i onda vidim da između supernove i bauhausa rade neki ogromni čini mi se stambeno poslovni centar tko će sva ta vozila progutati na cesti ? Ima mjesta ali ceste to ne trpe više. Svakom srušenom kućom dolaze mini zgrade a ceste ostaju iste komedija...
U izbornom štabu? Očito su i sami pripadnic Lg manjine.Pa jbt ljudi su vam u stožeru, uz zastavu RH, grada zagreba i EU imali i onu duginih boja, a ekipa se tu sprda. Ako im je to nebitno, kao što se tu predstavlja, čemu isticanje iste u prvi plan?
Prema tome, stanovnici Zagreba su se izjasnili da žele tu opciju sa svime što ona nosi. — The Undertaker
Možemo je jasno deklariralo što su i tko su. Sve piše u njihovom programu. Za one koji nisu čitali objasnio je Škoro — The Undertaker
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.