Iduće sezone dakle tri Hrvatska kluba u prvom razredu. :clap: — deda
Iskreno fascinira me koliko je to bitna informacija da završi na ovom forumu. Kaj mi imamo s tim realno? Informacija je jednako vrijedna koliko i informacija koliko je flamanskih klubova u belgijskoj ligi a koliko valonskih. — Majki2111
Odlična tekma. Baš uživao. Sudar ideja. 3 odozada pobijedilo 4 odozada. Lazio-Inter se mora gledat. — Majki2111
Danas Bayern-Leipzig. Bayern po meni veliki favorit — Majki2111
Ugasio se Dnipro. Finalist Europske lige prije 4 godine. — Majki2111
Kiks Monchendladbacha sada kod Wolfsburga 2-1. Evo golova. Sad je Leipzig prvi, a a iduće kolo je BVB-Leipzig. Šou je ove godine Bundesliga. Najzanimljivija od svih top liga u ovom trenutku. — Majki2111
Ima u Posušju dosta jakih firmi, riješit će se to. Idu korak po korak, stvarno financijski zdrav projekt. Inače ići ću sigurno na domaće utakmice, imam dole prijatelja, blizu mi je a i bit će to šou sigurno. — Krizy
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.