• SAS1987
    17.9k
    Nema logike da im skoro nista ne igra a da bi ga ipak otkupili :smile:
  • flexXy
    3k
    Deni Jurić je gotov transfer, doznao sam od poprilično pouzdanog izvora. Aj bar smo rješili napadača za ova prva europska pretkola, a poslije može bit dobra zamjena Petkoviću.
  • Majki2111
    4k
    Znači Andrić, Gavro, Petko i Jurić. Može... :smile:
  • Infinity
    19k
    @SAS1987, kakav je ovaj Cretu? Opet se spominje.
  • Dudu
    2.6k
    Lik bi možda pojačanje za Istru bio, iako ne treba ni u to bit siguran. Ima jaku PR službu, pa se stalno gura :D
  • SAS1987
    17.9k
    nema on kaj traziti u Dinamu... Toliko je loš da ga je Rožman izbacio iz ekipe.
  • Beowulf112
    393
    Joj opet spominju moguci povratak Duje Čopa..sta ce nam on
  • Dudu
    2.6k
    Kažu s Indexa da je Čop u Zagrebu i treba potpisat uskoro trogodišnji ugovor
  • puxigadjurdja
    2.4k
    Za HNL super dodatna opcija, sposoban bljesnuti i zabiti iz ničega.
    Ove godine smo se provukli s 2 napadača, preriskantno ući i u sljedeću sezonu na isti način.
    Ne vjerujem da će puno tražiti a provjerenije i kvalitetnije rješenje od Andrića, Ćuže i sličnih.
  • Infinity
    19k
    Meni je Duje strasno drag, ali covjek ima 15 minuta nogometa u ovoj godini. Ni jesenas se nije naigrao, kao ni prethodne sezone. Ne znam koliko nam moze pomoci. Ne kazem da je losa opcija dovesti ga, ali on ima 31 godinu i potpisati ga na 3 godine mi je iz ove sad perspektive pucanj u vlastitu nogu. Neka opcija 1+1 bi jako dobro zvucala, a ovo mi ovako zvuci kao bacanje para.
  • xavier
    12.1k
    Ja samo ne razumijem koja bi točno bila njegova uloga. Prvi napadač sigurno neće biti, barem se nadam. Drugi? Što onda s Gavranovićem? Nisam siguran da je Čop bolji ni od njega, a treći napadač isto sigurno neće biti.
  • Mali dioničar
    17.8k
    Ok, svi znamo zašto ugovor na 3 godine.
  • LovroZG
    1.3k
    Drugi? Što onda s Gavranovićem? Nisam siguran da je Čop bolji ni od njega, a treći napadač isto sigurno neće biti.xavier

Realno, kolko nam god obojica dragi bili, za više od trećeg napadača vjerojatno nisu. Čop dolazi, ako je to uopće točno, s upitnom minutažom, a Gavran već jedno vrijeme igra toplo-hladno. Kad je u formi, može pomoći i u Europi, al kad je van forme onda nema puno koristi od njega ni u HNL-u.
  • xavier
    12.1k

Ne znam, meni Gavranović nije uopće loš za drugog napadača. Čovjek je mogao biti prvi strijelac lige da je malo više igrao. E sad, ako želiš imati drugog napadača koji je tako dobar da se u Europi ne primijeti kad nema prvog, to si ne mogu priuštiti ni puno bogatiji klubovi.
  • Papastrumf
    17.6k
    Dati ugovor na 3 godine igracu koji je odigrao jednu utakmicu ove sezone znaci samo jedno, a svi znamo sto.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.