• Stihl
    3.1k
    Znači, englesko finale
  • r1oma
    1.5k
    Real nevidljiv u ovoj utakmici. Nakon 2 godine opet englesko finale
  • Navijač Dinama
    13k
    Nakon 2 godine opet englesko finale — r1oma

Samo da ne bude kao to prije dvi godine.. ono je baš mrtvo u svakom smislu.
  • Navijač Dinama
    13k
    Finale prebacito iz Istanbula u Porto.
  • NB86
    17.7k
    Kad vec prebacuju zasto nije prebaceno u englesku i gotovo, ovo mi nema nikakvog smisla.
  • xavier
    12.1k
    Kad vec prebacuju zasto nije prebaceno u englesku i gotovo, ovo mi nema nikakvog smisla. — Nino Bule

Upravo ovo je i meni prošlo kroz glavu. U finalu igraju dva engleska kluba i na tribinama će moći biti po 6.000 jednih i drugih te se utakmica prebacuje iz grada gdje je originalno trebala biti u Portugal. Pa onda su mogli jednostavno staviti na Wembley i dodatno bi smanjili komplikacije.
  • jp23
    4.8k
    Navodno je problem u tome što su UEFA-ini ljudi htjeli imati pravo ulaska u državu bez dodatnih provjera i karantene, tj da su prioritetni putnici pa da ih ne treba niti testirati, što su Englezi glatko odbili. Što je meni zanimljivo jer su Englezi ponudili micanje finala promotion playoffa za Premiership i ostale lige, čisto da daju stadion na korištenje UEFA-i za finale lige prvaka.

E sad koliko istine ima u tome, ne bih vam mogao reći, probat ću naći tweet od sky sports-a gdje su to bolje opisali
  • Infinity
    21.5k
    Englezi i Portugalci su svoje medjusobne utakmice igrali po Grckoj, Spaniji i gdje sve ne. Sad ce dva engleska kluba odigrati finale u Portugalu. Da je bilo gdje drugo ne bi mi bilo smijesno.
  • xavier
    12.1k
    Navodno je problem u tome što su UEFA-ini ljudi htjeli imati pravo ulaska u državu bez dodatnih provjera i karantene, tj da su prioritetni putnici pa da ih ne treba niti testirati, što su Englezi glatko odbili. — jp23

Iskreno nisam uopće pratio, ali ako je stvarno ovo, onda je smiješno. Znači ostali ljudi se moraju testirati, utakmice se već godinu dana igraju bez ili s jako malo gledatelja, a njima je problem...testirati se :grimace:
  • db-izbjeglica
    21.9k
    Šta je Portugal nekakva covid hit lokacija, prošle godine je isto onaj završni turnir bio u Lisabonu.
  • Navijač Dinama
    13k
    nalaze se na zelenoj listi.

Mislim da englezi osim negativnog testa, ne trebaju ništa više za ulazak u Portugal.

Meni je vjerujem kao i svima, jedino u tome svemu čudno kad su već pomakli iz Istanbula, zašto nisu stavili finale u London,Wembley i priča gotova. Nit bi morali se zajebavat sa testom, a i sam kapacitet Wembleya je veći nego ovaj Dragaa, pa bi bilo i vjerovatno dosta više gledatelja na tribinama.
  • jp23
    4.8k
    Englezima je na zelenoj listi, a koliko vidim, daju potpunu iznimku UEFA-inim ljudima i sponzorima za ligu prvaka. Mislim da je i to bio dio razloga, plus kod engleza je mislim max dozvoljeno 10k gledatelja?
  • Eduardo
    30.8k
    Za kog drukamo večeras? Chelsea :grimace:

• db-izbjeglica
    21.9k
    ne znam do čega je, ali ovo mi je valjda najbezveznije finale ikad.
    zapravo, tek sam prije par sati postao svjestan da se danas uopće i igra jer je prijatelj to spomenuo na kavi.

:sweat:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.