• Infinity
    17.2k
    Kako je Soudani letio za vrijeme Ramazana, nisu mu trebali nikakvi prekidi. Ovo je preseravanje i trazenje paznje.
  • The Undertaker
    6.5k
    Ako se dobro sjećam, i Soudani je pio vodu ali se utakmica nije prekidala zbog toga. Kad lopta ode u gol aut ili kod težeg faula imaš vremena otići do linije i popiti vodu ili sl. Ovo je čisto proseravanje i PR. Jedino ako mu nije bilo slabo zbog dehidracije.
  • Infinity
    17.2k
    Ma meni je to namecanje i nista drugo. I otici ce korak predaleko, kao i s crnicima. Bez uvrede ikome.
  • og1986
    2.9k
    Ti englezi su postali gori od amera.
  • og1986
    2.9k
    Marotti iz Intera kaže kako 70% prihoda ide na plaće igrača. Kako je europski sustav nogometa zastario i da je Superliga trebala sve to riješiti.

Prvo njih 12 odluče da su oni alfa i omega nogometa. Osnuju ligu koja se raspadne nakon 2 dana i onda tjedan kasnije rade argumente za nju. ZA ostale manje klubove koga briga.
  • marcio amoroso
    39k
    Strašan start ovog krampona iz Pariza. Ja bi mu dao godinu zabrane. Kokošar glupi.
  • jp23
    2.9k
    Srećom nije se Gundogan jače ozlijedio...
  • Keyser Soze
    11.7k
    City ih demolira, tehnički najbolja ekipa od polufinalista.
  • Navijač Dinama
    9k
    Prekršaj za Haga..

Istog toga Citya je Chelse anadigrao u svim segmentima igre prike tjedan dana :grin: :wink:
  • Keyser Soze
    11.7k
    Po meni ih nisu baš nadigrali u svim segmentima, al ajde. Mislim da su u boljoj formi i da imaju najveće šanse za titulu u LP.
  • Eduardo
    22.1k
    Barcelona prvi put u povijesti poražena doma od Granade i to valjda u najgorem trenutku za njih :sweat:

5 kola prije kraja;
    • Atletico Madrid 73 boda
    • Real Madrid 71 bod
    • Barcelona 71 bod
    • Sevilla 70 bodova

Koliko nas druka za Sevillu? :smirk:
  • og1986
    2.9k
    Sevilla se baš lijepo približila. Još igraju uskoro sa Realom.
  • Eduardo
    22.1k
    Sevilla se baš lijepo približila. Još igraju uskoro sa Realom.og1986

08.05. Barci dolazi Atletico, a 09.05. igraju Real i Sevilla :ok:

Strašno :victory:
  • NB86
    15.4k
    Mogla bi roma doci po livakovica na ljeto, ovaj golman je dramaticno los.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.