• marcio amoroso
    54.4k
    Za nas je i render napredak, tako da....
  • Papastrumf
    24.5k

U subotu u 10:00 se pripremi. Stize novi :wink:
  • Eduardo
    31k
    [NOVI STADION] U trenucima kada naši igrači pišu nova vječna poglavlja slavnog Dinama, po prvi put predstavljamo ideju i viziju kako mislimo da bi trebao izgledati naš dom! Na temelju materijala napravljenih od strane kluba, a usklađenih sa standardima UEFA-e, vizualni izgled stadiona u Maksimiru napravio je poznati zagrebački arhitekt g. Otto Barić, sa svojim partnerima iz specijalizirane tvrtke Polymachine koji su ideju i viziju pretočili u ove fotografije. Novi Dinamov stadion uključuje:
    ➡️ 34 000 natkrivenih mjesta
    ➡️ 3000 VVIP mjesta
    ➡️ vrhunski hospitality
    ➡️ medijski centar
    ➡️ osiguran smještaj za gledatelje s invaliditetom
    i još mnogo toga. Dinamov dom kakav Dinamo zaslužuje investicija je vrijedna oko 60 milijuna eura, a realizirati se može u roku 3 godine. Želimo sudjelovati u izgradnji novog stadiona zajedno sa strateškim partnerom u projektu – Gradom Zagrebom. Pozivamo sve navijačice i navijače Dinama da podrže našu težnju za pokretanjem aktivnosti koja će kroz arhitektonski natječaj, odabir idejnog rješenja i izradu projekta, omogućavanje prihvatljivog modela financiranja i naposljetku izgradnju modernog Dinamova doma, zasigurno podići klub na višu razinu i učiniti ga još boljim, na ponos hrvatskog nogometa! Zagreb, Dinamo i svi njegovi navijači to su zaslužili…

dqf1kojb18sxbnn8.jpg
    riu5v5sw0d88mxhw.jpg
    7r2a7389ccii4hs7.jpg
  • SAS1987
    21k
    Haha bas su se potrudili sa projektnim detajlima, financijskim planom itd :lol: Pa to je u rangu naših komentara na Zoni kada netko nesto nacrta i malo filozofira oko stadiona, samo sto izgleda puno bolje :lol:
  • NORTE
    27.9k
    3 etaže? Jebe se njima za BBB.
  • Infinity
    21.6k
    Meni se svidja :grin:
  • SAS1987
    21k
    A sto se tice stadiona.. od vani mi izgleda vrhunski ali tribine izgledaju nefunkcionalne. Ako nista drugo, sjever mora biti tribina na jedan kat. Bbb su najveca snaga ovog kluba i moraju imati veliki kop.

Naravno da se to nece izgraditi jer neka sanse da se napravi takav stadion za 60 milji :grin: Ja sam se malo "bojao" da su vise razradili plan i da ce srediti koncesiju prije izbora.. nakon izbora je ova uprava izgleda nece dobiti :rofl:
  • miro
    10.3k
    lijepo, ali prefensi za moj ukus. Ovo je ko baby Allianz arena i nema teorije da to kaje na slikama dođe samo 60 milja eura
  • JJ44
    23
    3 etaže, meh...
  • Infinity
    21.6k
    Meni iznutra lici na Santiaga :grin:
  • SAS1987
    21k
    Meni iznutra lici na Santiaga — Infinity

Odakle ti slike iznutra? :grin:
  • Eduardo
    31k
    Ovako u grubo što je objavljeno i što se vidi sviđaju mi se tri stvari;
    • rok od 3 godine za realizaciju
    • cijena
    • vanjski izgled :ok:
  • marcio amoroso
    54.4k
    Meni se sviđa sve. Baš sve.
  • Eduardo
    31k
    Ako nista drugo, sjever mora biti tribina na jedan kat. — SAS1987

Koliki kapacitet bi po tebi trebala imati ta tribina?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet