• markoli
    1.7k
    Kako ovo može biti penal? Pa ovo nema nigdje na svijetu. Lik ga s pola metar napuca, ruka u prirodnom položaju. Odvratno. Zgadilo mi i utakmicu i nogomet i sport.
  • Dragon1Warrior123
    3.3k
    Možemo ovo preokrenut, ali kako sam ljut dva nama penala ne sude ni ne provjeravaju uopće, a ovo odma penal...

Iako ajde jesu glupa pravila, ali po pravilima ovo je penal.
  • Neki tip
    21.3k
    Ok, možda se moglo nešto jednostavnije odigrati u završnici, ok, možda je mogao poneki udarac bolje sjesti, zadnji pas biti brži ili precizniji, ali ljudi moji, o čemu pričamo..

Penal me podsjetio na finale SP. Nabijeno s pol metra, nis tu KTC nije kriv.

Na prvom poluvremenu Dinamu treba samo zapljeskati.

Igra se još 3 poluvremena, dobri smo.
  • Krizy
    46.5k
    Mater glupu i sucu, govno njemačko jedva dočekalo nabijenu ruku
  • Markelo
    2.8k
    Povlačio je ruku nazad uz tijelo i ovaj ga pogodio. Ne znam više šta bi igrači trebali s tim rukama radit.
  • Crusades1986
    13.4k
    Prva polovica poluvremena njihova, druga naša.
  • Nolifer
    8.5k
    Nebum nikog kritiziro, jer ponašamo se ko prava europska momčad. Kao da smo godinama u četvrtfinalu. Momčad igra odlično. Tako da nebum istical imena...
  • Papastrumf
    12.9k
    Da se s ovima igrati. Penal glup, ali po pravilima je, jebiga. Medjutim, bile su sumnjive i 2 situacije u njihovom prostoru.
    Majer odlican, Ivanusec odmah do toga.
    Nista ovdje nije izgubljeno niti uz minimalan poraz.
  • cron1ck
    1.7k
    Necu ulazit jel bio ili nije penal, a sto posto sam uvjeren da nama to ne bi svirao.
  • db-izbjeglica
    15.9k
    Ljut sam ko ris.
    Čak sam i ja površnim praćenjem shvatio da ovi idu na iznuđivanje penala, zato ih i imaju pun k u Španjolskoj ligi i bogoljub ide u duel unutar 16 m i pruži mu priliku da ga pogodi u ruku. To je lik i gađao. Jako, jako glupo, neoprezno i naivno.
  • Nino Bule
    14.5k
    Sve to stoji, ali on nije ni otisao pogledat ono guranje, koji kurac nije ovo isao gledat i ono pa onda ili je oboje lagan penal ili oboje nije penal.
  • markoli
    1.7k
    Više ne vrijedi da nije ruka ako je nabijena iz velike blizine i ako je u prirodnom položaju? Može netko napokon odgovoriti kada je ruka za penal? Otkad su uveli VAR svaka ruka u 16m je penal, a to je čisti idiotizam.
  • Crusades1986
    13.4k
    Meni je penal čist, ruka desno od tijela, trebao je stavit iza leđa.
  • db-izbjeglica
    15.9k
    Stavi ruke na guzicu, lik je na gol liniju, šta može, gdje će?
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    Najjaci su mi oni koji krive theophilea za penal :angry:
    Eno 24sata kazu da je opet kiksao, zaboravlja se sve sto je uradio ali ajmo napasti i po mogucnosti spomenuti da je crnac :rage:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.