• r1oma
    1.5k
    Sljedeci tjedan Juraj Cosic dolazi u podcast inkubator, tako je Ratko rekao jucer u podcastu
  • NitkoBitan
    19.1k
    Rale se iskupljuje za blamažu u Međugorju
  • serbus
    4.3k

Sad bi ruku u vatru stavio da će pička upadati u riječ i odjednom će imati pitanja Juraju a ne glumit zid i teleći pogled kao sa glavom.
  • SAS1987
    15k
    Znači prije par dana je išao na put u drugu državu da bi pet sati tiho slušao kriminalca osuđenog za pljačku Dinama a sljedeci tjedan će polu pijan s predsjednikom DTSM biti glasan oko promjena u klubu. Običan Mamićev plačenik.
  • NORTE
    12.2k
    Ne gledam njegove emisije ali ne vidim razlog da ne ugosti čovjeka koji trese pravosuđe. Njegova emisija njegova pravila. To je njegov posao i prihvatio je ponudu. Uostalom pola vas je pogladalo tu emisiju, to je i poanta. Da je gost bio Igor Cvitanović emisija bi imala 830 pregleda.
  • Crusades1986
    13.4k
    Nije uopce toliki problem kaj je ugostio kriminalca, koliko je problem kaj je srao da bi se potuko s njim da je u istom studiu i da ne bi isao u Hercegovinu za nikakve pare.
  • SAS1987
    15k
    potuko s njim da je u istom studiu i da ne bi isao u Hercegovinu za nikakve pare.Crusades1986

Malo sem preskakao podcast i na početku je bilo očito da se je Ratko usrao. A što je podcast duže trajao to sam imao osjećaj da mu se Ratko jako divi i da bi na nek način volio biti kao on (moć i novac).
  • BlauDivision
    464
    Nakon ove zadnje emisije se može doći do zaključka kako ZM boluje od neke vrste Bipolarnog afektivnog poremaćaja. Onakva nagla mjenjanja raspoloženja, onakvi prijelazi iz osobe koja širi ljubav u totalnu agresiju pa opet nazad i sve to u razmaku od par minuta se rijetko viđa u eteru. Jedino na filmovima. Ako nije BAP neka druga dijagnoza mora postojat.
  • masacusec
    3.9k
    Loša belica je to...
  • Crusades1986
    13.4k
    Lovric mi se ovako na utakmicama cinio jako prepotentan i bahat ali veceras me u potpunosti razuvjerio. Odlican decko :clap:
  • Bosna86
    11.8k
    Znaci nisam jedini koji je to gledao umjesto lige prvaka... Čak se i šali na svoj račun
  • Crusades1986
    13.4k
    ja paralelno slušao s utakmicom.
  • Nolifer
    8.6k

Da moguće, još sam primjetio da je nešto zelen u licu...
  • vjeko1701
    9.4k
    A i sam prizna da se puno promjenio u zadnjih pola godine i drago mi je. Još stigne napraviti jako dobru karijeru ako će mu glava biti na mjestu.
  • Mali dioničar
    16.1k
    Odlican decko :clap:Crusades1986

Rezon za dijete: “Jasno je da je dijete i iznad njene i iznad moje karijere i sve treba prilagoditi tom djetetu.”

U današnje vrijeme kad ljudi s “karijerama” bankovnih ili osiguravateljnih službenika i sličnih zanimanja kojima je vijek radnog trajanja 40 godina odgadjaju djecu “zbog karijere” pravo je osvježenje stav sportaša koji imaju i po 3-4 puta kraće karijere od prosječne osobe.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.