• Carrasco
    6.3k
    Momčad kola prema izboru Sofascore.
    kbujtc9ueebyrueg.png
  • flexXy
    3k
    Rendulic dobio otkaz u Sibeniku, lijepa zahvala treneru za 6.poziciju . Ocekujem nekog kolumbijskog trenera koji ce gurat njihove poluproizvode u sastav.
  • db-izbjeglica
    18.1k
    svašta :confused:
  • Infinity
    19.4k
    Sedam utakmica u nizu nisu dobili. Ispadanje iz kupa, cetiri ligaska poraza i dva remija. Trenutno dobro stoje na tablici, ali nesto ocigledno ne stima.
  • flexXy
    3k

Pa ne znam ni koji je bio cilj na kraju sezone ako nije ostanak u ligi posto su jedini klub bili koji nije dao prijavu za europsku licencu. Ova 4 poraza su od Gorice,Osijeka i Hajduka di su bili apsolutni outsideri i 1 od Istre koja se digla sa Harom i Bandeom.S tim da su im u pol utakmica falili Prince i Juric, a zamjena je Bailone koji je tragikomedija. Igra se jos 10 kola i uopce ne sumnjam da bi ostali u ligi, ovako cemo jos vidjeti.
  • Infinity
    19.4k
    Vjerujem ja da bi oni ostali, ali isto tako razumijem ovaj potez. Sest bodova je lijepa prednost, ali se ta prednost lako istopi. Rendulic bi i sad bio trener da Sibenik ima tri boda manje, ali da su rezultati malo bolje balansirani tj. da eto imaju 5-6 bodova, a ne dva u zadnjih sest ligaskih susreta.

S ovakvim nizom je logican strah. Slijedi im deset susreta, sa svima valja igrati jos po jednu utakmicu, s Dinamom dvije. Brzo su na rasporedu Varazdin i Belupo, dvije utakmice koje ne smiju izgubiti. Rendulic je meni drag, napravio je dobar posao, al ovo u zadnje vrijeme je bilo bas lose.
  • Mali dioničar
    17.9k
    Jbg, kiksao je kod Hajduka na Poljudu, takav debakl trener teško preživi.
  • The Undertaker
    8.6k
    Da nije Carević kandidat?
  • Dudu
    2.6k
    Jedan od boljih trenera, po meni velika greška Kolumbijaca.
  • Crusades
    18.1k
    Novi predsjednik Varaždina je bivši policajac koji je u sustavu proveo 37 godina :party:
  • SAS1987
    18.4k
    Gdje su ovog pronašli? :smile:
  • Carrasco
    6.3k
    Zanimljivo, ako je istinito.9ksc2x318gf91pn4.png
  • Infinity
    19.4k
    Sta je zanimljivo? Termini? To mi jedino bode oci :grin:
  • Carrasco
    6.3k
    Pa da, ne sjećam se kad se dogodilo nešto slično osim u zadnjem kolu.
  • Neki tip
    21.3k
    ne sjećam se kad se dogodilo nešto slično osim u zadnjem kolu.Carrasco

Ne kužim, što se dogodilo?

Pa u zadnjem kolu obično svi igraju u isto vrijeme, ovdje baš sve različito.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet