• Liks90
    4.1k
    ma i u Osijeku je puhalo prošlu tekmu uz kišu pa nije nis padalo. Ni blizu prvog reda…
  • BBBaranja
    4.6k

Ovisi vjerojatno kako i vjetar puše, jer čuo sam priče da se moraju pomjerati iz prvih redova kada pada malo jača kiša..
  • Liks90
    4.1k
    ma dobro, nije da je u Zagrebu neki vjetar…bar ne često…a kaj se tiče krova, valjda znaju kaj rade…
  • Filip B
    247
    Opet si bahat kao sto si se i meni bahatio kad smo raspravljali tijek rada na stadionu.
    Ne razumijem tu potrebu. Bilo koja kisa pod kutom ili nosena vjetrom ce padati na prve redove, to je normalna stvar. Ovo je laicki, navijacki forum gdje se sve moze komentirati.

- Meni si rekao da pisem gluposti jer sam rekao da nema razloga da se na sjevernoj tribini ne zavrsi sve dook se juzna gradi, a evo danas gledamo kako stavljaju konstrukciju za display na krov sjeverne tribine a nisu jos ni prvi stup za juznu tribinu stavili. Ne znam kaj glumis. Jos su ti ljudi kasnije lijepo pokazali kak se stolice mogu montirati i prije zavrsetka stadiona. Malo elementarne pristojnosti na forumu, pogotovo gdje smo svi zajedno navijaci dinama.
  • crophantom
    3.2k
    Pa kolko vidim po nacrtu krov je 50 do 60 cm preko prvog reda sjedala, na tako niskom stadionu to stvarno nebi trebao biti problem.

Kad se sjetim Monaca opće mi je smiješno da raspravljamo o ovome :sweat:
    U najgorem slucaju ce bit mokra prva 2-3 reda tribina, ali to bas po jakom vjetru, koji i ne puše baš cesto.

Npr. Po vremenu s Monaca na Kranjči bi svi bili suhi.
  • Droljo
    25.6k
    Ma kad mi krov dobijemo neće kiša više nikad padat..
  • Neron53
    2.4k
    Mi koji smo uvjereni da ce prvi redovi kisnuti cemo uzeti mjesta blize vrhu tribine a Vi koji tvrdite da po prvim redovima nece ni kap kapnuti, ocekujem da i budete u prvim redovima :)
  • fakin
    3.3k
    U prvim redovima ocekujemo najvece ludake koji ce raditi ogroman pritisak na svaki aut, korner i faul
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet