• Twisted1
    1k
    Za atmosferu i ambijent za novoj Kranjci je najbolje da se da istok BBBima i da ih/nas dode sto je vise moguce. Jbg, neki kibici ce trebat pregrist svoj ponos i gledat tekmu na tribini iza gola. Nije smak svijeta...NitkoBitan

A da ne govorimo o kulisi koja će biti fenomenalna za tv prijenos.
  • NitkoBitan
    33.6k
    Znam gro ekipe, a i ja sam među njima, da bih bio na Istoku, ne na Sjeveru, da je Istok otvoren.kadsemasazatalasa

Sto vise ljudi na navijackoj tribini to bolje, ne navijaju svi svih 90 minuta ali svako grlo vise je doprinos koji se cijeni. Muska populacija 14-45 na istoku i zapadu je neiskoristeni potencijal :smile:
  • Zoran
    364
    Ja i ekipa ( dečki od 32 do 41 godina) nastavljamo na istoku... nadam se da će tamo biti i bbb. Nedamo se- Dinamo treba glasna podrška.
  • fakin
    2.2k
    Barcelona je sinoc igrala na Nou Campu ligu prvaka, a zadnju domacu prije te na olimpijskom stadionu.

Tako da nema govora o onome sto je netko napisao da se ne moze igrati na dva različita stadiona u istom rangu natjecanja u Europi.

To znaci da na jesen cim se napravi nova Kranjca moramo tu odmah igrati Europu, bila to liga prvaka ili europska liga
  • mali M
    9.2k
    Nepotrebno dižeš tenzije tim tonom. Ne, naravno da nije logičnije staviti dvije ultras ekipe jednu do druge, ali pitao si "zašto se svako malo pojavi info o tome"Bosskovitz

krivo si me interpretirao. Ton preko postova ne čuješ pa onda pitanje nije imalo "ton" nego normalni ton koji iz frustracije piše ako si tako odgovorio jel znaš možda logiku iza toga.
    Što se tiče zašto se svako malo pojavi info o tome nije bilo u "tonu" kao da se radi o laži ili glasini, nego me zbilja zanimalo jer se stalno spominjalo da je logika da bude na sjevero zapadu. Meni prvi glas da je u projektu tako, zato sam te i pitao jer si jedini odgovorio na način kao da znaš više.

Okej nema logike i zanimljiva odluka onoga tko je odlučivao..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet