• MateG
    124
    Koliko ih ide na sjever? Kad krece neka od ostalih tribina?
  • SAS1987
    19k
    ovo je ljepse od uskrsnih otoka :love:
  • Thor
    1.3k
    Mozda nije bas za ovu temu ali mi se cini s njom iteko povezano zajedno sa temom novog Maksimira.
    Ne zelim potencirati temu Thompsona nego samo apostrofirati problem. A vidim da ga imamo i imati cemo ga.
    Dakle svako lice ima svoje nalicje (citaj:ja gazda, ja odlucujem). Sportski stadioni osim nogometa imati ce i svoje komercijalne usluge ili pruzati sadrzaje vele oni koji su investitori i grade i koji ce njima upravljati.
    Kada sam pricao svojedobno na temu ulaganja i gradnje i vlasnistva i upravljanja (pogotovo novog Maksimira) i postavljao pitanja u podkastu g. Naukovicu iznosio sam svoju skepsu i protivljenje tom modelu. Rekao je clan NO dinamo ce upravljati i odrzavati organizirati koncerte.
    No, sto se dogodilo?
    Kaze gazda:
    U objektima kojima upravlja grad Zagreb tj njegova tvrtka ili su gradski nece se odrzati novi koncert Thompsona sve dok se izvodi pjesma Bojna Cavoglave u originalu (znamo koji dio teksta je Gazdi sporan. meni nije).
    Navedeno znaci zabrana koncerta u objektima grada Zagreba dok je Gazda na vlasti. Buduci stadioni ce biti gradski. Tj Maksimir pola/pola ali upravlja grad tj izabire se komercijalni upravitelj (vjerojatno Dinamo) ali grad i dalje upravlja,tak vele.
    I kaj sad? Veli Gazda nema koncerta u gradskim objektima. Nema radi toga kaj je za dom spreman sporan ili ima zmazane carape ili grdu frizuru ili bas mi se ne svidja ili kaj god drugo kao razlog.
    Ok. Da li ce se ta odluka Gazde odrzati ili ne,vidjet cemo, no ovo i ovakav stav trenutnog Gazde grada upucuje na problem koji postoji u takvom modelu da li kod ovog ili bilo kojeg drugog buduceg gazde.
    Da je sad primjerice stadion gotov (kamo srece) i da Thompson zeli odrzati koncert na novom stadionu Maksimir moze ga k.odrzati kao sto to ne bi mogao ni sada na ovom Maksimiru koji je takodjer gradski.
    I dinamo odlukom neke vlasti pusi lovu od koncerta (vjetojatno veliku) a da ne velim kaj jos drugo!
    Krasan model! :brow:
    Eto slavi se hvali se Gazda koji je eto odlucio obnoviti stadion/e nakon toliko godina zapustenosti (slava Mu) i neka ih radi i gradi, treba nam ali isti taj veli... ali nebute na njemu Thompsona gledali!!
    Dakle,svako lice ima dva nalicja ilitiga ja vlasnik ja odlucujem...politika. E da je dinamo vlasnik ili bar suvlasnik.... :zip: A mozda za 4 godine nece biti vise zabrane ili mozda opet hoce ili ce biti neke druge :joke: bumo vidli.
    Znam velika vecina ce reci...j nam se bitno je da ce igrati dinamo na novom/novim stadionima. Ok,prihvacam. Ali problem je artikuliran. :victory:
  • jedan u nizu
    16.1k
    Ja bih rekao da ce dinamo upravljati stadionom i odlucivati kad i kako. Jer ce i komercijalni prihodi ici dinamu, a isto tako i rashodi, a s tim i odrzavanje koncerta, i sanaciju eventualne stete (u dogovoru sa zakupcem i ugovorom s njima).
  • Thor
    1.3k
    Mozda. A mozda su u sumi! :joke:
    Ali ako nemre Thompson, moze Kafansko vece!
    :brow: :zip:
  • Dinamosaur
    2.7k
    imamo super odvjetnike u klubu, vjerujem da ce se procesljati svaki milimetar tog Ugovora kod preuzimanja stadiona.
    Ne znam jel moguce da Grad opali kaznu kad god mu nešto nije po volji?
    Bubam sad npr. Imali ste MPT koncert, kazna na temelju 183&@(# k_. = 500.000,00
  • Thor
    1.3k
    Nadam se da ce biti tako i da ce super moje kolege to predvidjeti :wink:
    Upravo iz tih i takvih razloga upozoravam,artikuliram problem na vrijeme.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet