• chago13
    151
    ispada da jedino oni mogu, nekima je trebalo tri desetljeća pa nisu ništa napravili...
  • NKDZ86
    3.4k
    Ne zovu se džaba možemo :grin:
  • K3p
    244
    Zna se, gradi se stadion u kranjcevicevoj, gradi ga strabag i plaćaju ga građani grada Zagreba. Znam da je to nekima teško priznat i tražite dlaku u jajeta, ali eto događa se....
  • Neron53
    1.5k

Mislis gradit ce se, gradit ce ga Strabag. Dogadjat ce se????
  • fakin
    277
    Maksimir bi se, prema ranijem sporazumu između Grada, Vlade i Dinama, mogao početi rušiti i prije nego što se Kranjčevićeva dovrši ako se tako slože na zajedničkom povjerenstvu.

a gdje bi onda Dinamo igrao u tom slučaju?
  • K3p
    244
    Ne razumijem... u vremenskom okviru cijelog procesa mogu koristit termin 'gradi se' u ovom trenutku. Iako u ovom trenutku naravno postoji jos uvijek šansa da se to neće dogoditi, ali mislim da je sve predaleko otišlo da se ipak ne bi dogodilo.
  • NitkoBitan
    25.2k
    Dok se sve ne dogovori, osiguraju financijska sredstva i potpise ugovor za gradnju novog Maksimira rusenje ne dolazi u obzir. Tako se dolazi do zagarantiranog politickog cirkusa i prebacivanja odgovornosti, a Kranjca bu postala nova Ruja.
  • nemapredaje
    4.8k

Jedino ima smisla ak završi sezona i stadion se počne rušiti uosmah nakon završetka sezone, a stadion u Kranjčevićevoj se završi taman za početak sljedeće sezone.

Dakle radi se o rupi od 2 mjeseca.
  • NB86
    16.4k
    Znate koliko mi je zao klubova i kolektiva koji koriste kranjcu, 0, umjesto da budu presretni sto se unaprjeđuje gradska infrastruktura oni ucjenju i cmolje od grada jos, dabogda svi propali
  • Liks90
    2.7k
    misli gradi se i gradit će se :) do kraja mjeseca prvi bager kreće
  • Neron53
    1.5k

Kao sto sam i napisao...jos uvijek ne mozemo koristiti prezent.. nego futur :)
  • Liks90
    2.7k
    lijepo je pisati u prezentu :rofl:
  • DrawTube
    6.7k
    Potpisan ugovor sa Strabagom kažu na ssc
  • Crusades
    15.7k
    je, još jučer ili prekjučer.
  • Filip85
    107
    Nisu li dan državnosti možemosi predvidjeli za prve bagere na kranjci ?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.