• ElDorado
    7.3k
    Sve je bilo uz puno uličnog govora i zajebancije. I nisu mi jasne ove gluparije oko izražavanja. Najzinimljivije novinarima od tri sata recenog je da je Villar postupio pičkasto. Dajte molim vas. Prvo pogledajte pa serite.
  • Jurki
    20.5k
    a kaj mi tu radimo?
    Isto jebemo mater novinarima na javnom forumu.
    Ok, mi smo navijaci. Ali da nisu takva đubrad dal bi bilo potrebe za time?

Stoci moras reci da je stoka. I kraj.
  • ElDorado
    7.3k
    Znaci 4 mjeseca seru, izmisljaju, pretjeruju, lupetaju, lažu i onda bi trebalo bit fin?! Rekao je da protiv njih bitku ne mozes dobit ali sam je napomenuo da je dao intervju za teve i Ledinskom koji je korektan novinar. SN i Getmanijak su smeće i sami to znamo
  • gledatelj
    1.1k
    Mi ovdje nismo na čelnim pozicijama u klubu. I moje mišljenje je da se tako čelnik kluba ne bi trebao ponasat
  • ElDorado
    7.3k
    daj prvo snimku pogledaj
  • Olmic
    5.4k
    Kak sad ispadam ponekad i sam smijesan kad oblikujem misljenje prema novinama i portalima. Danas sam bio prisutan i sve je puno jasnije
  • gledatelj
    1.1k
    pogledat ću svakako kad izađe. Isprike ako nije izjavio to šta su mediji prenijeli
  • GOAT
    4.2k
    Pazi problema oko rijeci peder hahah 1/3 foruma je postalo Mahatma Gandhi

Da su iz kluba htjeli novinare onda bi ih pozvali i vjv dali live stream, ovako je trebala biti malo opustenija i privatnija atmosfera a vi se medustobno lazite da kad ste doma ili u drustvu ne pricate tako.
  • prefontaine
    5.1k
    Frajle sa Zone koje pi*kasto reagiraju na Zvonine riječi tijekom druženja sa članovima Dinama: "ovakvo ponašanje nije dostojno Dinama i predsjednika Dinama, sam' da znate."

Zvone: "boli me ku*ac, sam' da znate, e."

Frajle sa Zone: "ovo je prešlo svaku granicu. Vi ste jedan neuljudni prostak, sram vas more bit, tata bi vam mogel bit."

Zvone: "Sorry tata, boli me penis. Dobro?"
  • blackbully
    4.6k
    Svi smo se sa razlogom zgražali ma mamicevo psovanje i vrijeđanje novinaragledatelj

Ti ozbiljno uspoređuješ proklinjanje, prijetnje, psovke i gnjusne uvrede sa današnjom poluzajebancijom gdje je Boban to doslovno rekao kroz smijeh, a cijela dvorana mu je i sa smijehom odgovorila.

Onaj tko je bio upoznat je sa cijelim kontekstom pitanja iz publike i kako je do toga došlo. A onaj tko nije bio vjerojatno zamišlja da se Zvone popeo na onaj mali stolić i izvrijeđao sve do jednog novinara. Dajte ljudi... Bila je opuštena atmosfera, Zvone je inzistirao da se prođu sva pitanja iz publike i vidi se da je uživao makar je Bošnir par puta napomenuo kako smo prekrdašili satnicu.

I upravo nakon te prozivke novinarima, odnosno teških uvreda i psovki nad kojima se zgražao apsolutno nitko, jedan usamljeni gospodin iz zadnjeg reda u lijevom kutu dvorane je odmah mirno napustio dvoranu. Nakon toga Sportske/Germanijak su prestale izvještavati uz zadnji odlomak "uskoro opširnije".
  • Dadox
    1.1k
    Ne smeta vama Zvonin riječnik nego vas hebe nostalgija.
  • ElDorado
    7.3k
    osim toga to je bilo druzenje za Članove!!! Znaci uclanis se da bi mogao objavljivat sa zatvorenog skupa. Neg kae neg šuga. I potpisujes sa SN
  • serbus
    5.5k
    Nije isto kad tekstualno prenose možda i sve točno napišu ali ne vidiš izraz lica kad to kaže ispada skroz drugačiji kontekst.

To je bogatstvo našeg rječnika da ista rječ sa drugim izrazom lica ima skroz drugačije značenje.
  • skener
    6.6k
    Evo još jedna bitna informacija za dežurne higijeničare i moralne vertikale, a koju vam novinari nisu napisali.

Pošto je bio u polumraku na početku svog obraćanja Boban je imao neprimjeren i vulgaran ispad kada je rekao: "Jebote ne vidim ništa pročitati"
  • ElDorado
    7.3k
    i to vise puta zamisli!!!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.