• sarenicvjetic
    122
    Vise se tu radi o želji igrača a manje o želji kluba,kač treba napokon kontinuitet,ne vidi se u Dinamu iz razloga jer Dinamo se do sada s njim nabacivao.
    Rizik mu je prosjedit još jednu sezonu.
    Tako da ima smisla da igrač zeli ići.
  • BBB Mataa998
    2.6k

Ne saljemo mi one koje hocemo,nego se nesto pita i klub u koji ide… Mislim da je to logicno
  • hardek
    5.1k
    Naravno, i ne pratim Zrinju previše ali mislim da bi Vrba tamo lagano izborio minutažu u ekipi koja gaji napadači nogomet u ligi nešto slabijoj od naše. Odličan poligon za njega kao priprema za dolazak u prvu ekipu sljedeće godine.
  • Rex Ramae
    3.4k
    Sretno mališa...i da nam se vratiš nekada.
  • BBB Sibenik
    6k
    Nisam pametan al mi je za, mislim da je dobar nogometaš samo triba mu kontinuitet. Moga bi eksplodirat u Austriji.
  • skener
    4.7k
    - Nije mi bilo lako napustiti Dinamo. Bio bih najsretniji da sam ostao i pokušao se izboriti za mjesto u momčadi, ali okolnosti su takve i moram prihvatiti ovu situaciju. Na žalost, ne mogu ništa drugo napraviti. Svatko ima pravo na svoj odabir, u Maksimiru su tako odlučili i na kraju svega nemam ništa protiv. Idem u novi klub, želim se opet dokazati, želim igrati. Spreman sam za novi izazov.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.