• dumitrumitu
    2.2k
    Nadam se da će većina poštovati minutu šutnje i pokazati grcima kako izgleda civilizirano društvo.
  • NORTE
    27.7k
    treba odat tom navijaču počast minutom šutnje. Nemojte zaboraviti da ni ljutnja ni nepravda ne smije skinuti gospodski duh koji ovaj klub ima, a ima ga jer su svi gospoda od igrača do navijača u prvom redu.
    Hoće nas prikazati barbarima, nemojte im dopustiti. Šutnja bi ih najviše bolila jer im ne idemo na mlin.
    — Fanboy
    Nismo životinje nego ljudi.
    Uvjeren sam da će sjever šutiti i vođe pozvati na muk, nitko nije htio da se ovo dogodi.
  • Maksim Maksimirski
    7.2k
    Uostalom minuta šutnje je za tog mladića a ne za AEK kao klub. Nije taj momak bio neki ratni zločinac, serijski ubojica ili monstrum pa da ne zaslužuje niti da se ispoštiva minuta šutnje za njega.
  • NitkoBitan
    39.9k
    Ne nasjedati na provokacije, treba odat tom navijaču počast minutom šutnje. — Fanboy

Sto je isao bost BBB nozem? I pitanje koliko ih je izbo, bio je u prvim redovima...

Nit je andeo nit je sada s andelima.
  • NORTE
    27.7k
    Budimo gospoda i krščani.

Zviždati preminulome? Na Veliku Gospu?
    Nismo isti!
  • Mihaljević
    15.2k
    ?url=https%3A%2F%2Fcalifornia-times-brightspot.s3.amazonaws.com%2Faf%2F49%2F4c9137df3389f6725fe9ecd9732e%2Fsdut-aek-athens-midfielder-giorgos-k-20160904-001
    Izbacite nacistički Dinamo iz Europe!!!! :rofl:
  • Mlađi referent
    16.3k
    Nakon odgode tekme i zamjene domaćinstva, još jedan debilizam u režiji UEFA-e

Minuta šutnje za huligana koji je preminuo u klasičnom huliganskom obračunu. Genijalno.

Nadam se da svakako nećemo ometat minutu šutnje jer bi ih to bolilo više nego da zviždimo.
  • NitkoBitan
    39.9k
    Zviždati preminulome? — NORTE

Nisam rekao da treba zvizdat i i vrijedat, nego naprosto nek se ignorira. Kao da se nista ne dogada.
  • The Undertaker
    10.3k
    AEK provocira od početka i lovi u mutnom. Minuta šutnje koja bi se zaista i ispoštivala bila bi im veliki javni šamar. Međutim, ne vjerujem da će se to dogoditi.
  • Rocky1986
    411
    Bit će dovoljno prilika za galamu večeras. ;)
  • Zagreb1992
    3.9k

Potpis

Karta je u džepu ..finoo pivica uskoro i onda pravac tribinaa

Ajmoo Dinamo za dečke koji su iza rešetki i danas im je u mislima utakmica i grupa
  • Maksim Maksimirski
    7.2k
    Predviđam Ristovskog i Šutala kao stopere, sredinu Mišić-Ljubičić-Ivanušec i krila Špikić-Kaneko.

Mislim da će Baturina ispasti iz prvog sastava što zbog par lošijih partija što zbog nedavne temperature i da će Ivanušec ići u sredinu umjesto njega a da će na krilima biti 2 brzanca koja vole tražiti dubinu. AEK je ekipa koja navodno igra visoki pressing i stoperi im stoje na centru i to će Špikić i Kaneko pokušati oršićevski koristiti a Petko i Ivanušec će im slati lopte u dubinu.
  • blue heart 72
    3.8k
    Smatram osobno da dotični ne zaslužuje nikakvu minutu, mislim da je manje više svima jasno zbog čega. Ali ujedno mislim da trebamo biti iznad te situacije i pokazati da fijaker i bijele rukavice sa Poljuda žive i danas. Grci igraju veliku psihološku igru, ajmo ih dobiti našim oružjem. Suzdržimo se zvižduka i negodovanja tu minutu, a nakon toga neka krene nezapamćeno ludilo

BLUE MADNESS
  • seljak86
    3.2k
    Za minutu šutnje mislim da trebamo ispoštovati, koliko god ih mrzili, život je život i nismo ubojice. Budimo gospoda danas. A ostalih 90 minuta ostaviti grla gore :cool:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.