• NitkoBitan
    19.1k
    Jesu pozicije igraca konacne? Jel moguce da uzmem Ljubicica za kog pise da je obrambeni i da ga aplikacija tijekom sezone nekako prebaci u vezu?
  • Juznjak
    3.9k

Pozicije su konačne. Ne mogu promijenit poziciju igraču osim ako neće apsolutno sve resetirat i da svaki korisnik aplikacije sve ispočetka slaže.
  • Droljo
    8.9k
    Pa jel nije bolje da ljubičić bude obrambeni. Puno više bude donesao bodova kroz golove i asistencije a ne zauzima mjesto u vezi :joke:
  • Juznjak
    3.9k
    Jel se igra ovo aktivno ili ste ipak zaboravili? Ja moram priznat da se jedva sjetim uć u igricu i to bude samo 1-2 puta tjedno i nabrzinu nešto promijenim i vidim kako stojim. Zanimljiviji mi je FPL, jbg duplo više ekipa, puno više igrača, više dvojbi, a i puno praćeniji po društvenim mrežama i među društvom.
  • NitkoBitan
    19.1k
    Ja aktivno igram jer mi je fkt zanimljiva aplikacija i tjera me da malo vise pratim HNL. Stojim dosta dobro na tablici tako da se trud za sada isplati :blush:

Solidne su nagrade za prva tri mjesta. Za top10 zaostajem nekih 40ak bodova kaj se brzo nadoknadi. Ima jos dosta zaostalih utakmica i tako. U tjednima kad se igraju zaostale ce bit "berba" hehe.
  • Teofil Kateran
    1.4k
    Ja također igram aktivno, nisu ostale lige ni do koljena HNL-u ;)
  • Georg Koch
    4.9k
    Malo je off topic, al ima li vas da igrate(mora biti) fantasy PL, neka liga dinamo itd?
  • Juznjak
    3.9k

To sam i ja htio predložit na početku sezone kad se već krenulo s ovim. Ja sam za ako ćemo bezveze neku ligu napravit, čisto onako da se pratimo malo.
  • petkove škarice
    77
    e to je dobra ideja, da smo se sjetili ranije pa napravili zona dinamo ligu, sigurno nas ima koji igramo kad smo ludi za nogometom
  • NitkoBitan
    19.1k
    Ocemo dobit jedan wildcard prije pocetka drugog dijela sezone?
  • Juznjak
    3.9k

Da, po polusezoni 1 wildcard.
  • Ivdzo11
    4.3k
    IMG-20240527-201457.jpg

Screenshot-2024-05-27-20-11-47-183-com-hnlfantasy.jpg

Tijesna borba na kraju Kaneko povukao :grin:
  • NitkoBitan
    19.1k
    Daj nam neki recept za uspjeh za iducu sezonu. Nisam ni ja los, samo je mene dosta zeznulo to kaj do nedavno nisam znao da se mogu imat 2 free transfera tak da sam "na silu" iskoristavao svaki tjedan po 1. Takoder su me zeznula europska pretkola proslo ljeto, to su bile teske rosade.

Inace ja sam Republika Pescenica, 7. na Zoni.
  • Mrvica
    4k
    Čestitke kolega! :strong:
    Izgleda da i nisam tolika kanta za napucavanje kako stoji u nicku. Prvi put da igram Fantasy i za prvi put 36. je neloše. :lol:
  • Ivdzo11
    4.3k
    a ne znam, ja skoro uvijek cekam pred deadline i onda ispratim na Twitteru ovu ekipu ( Balkan Scout i FPL Stručnjak) sto prati HNL fantasy i oni postavljaju predviđene postave i tako nista posebno...

Malo i sreće :sweat:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.