• plavac173
    2.6k
    100% ici u obje utakmice, ligaska je pitanje zivota i smrti a kup ako izgubimo nije smak svijeta.
  • Mali Zeus
    14.2k
    Najviše se bojim Jakirovog ziheraštva u te 2 tekme. Naravno treba vidjeti kakvo će stanje biti na ljestvici tada.
  • Mrvica
    4k
    Ako Dinamo kao najdominantniji klub u povijesti HNL-a i aktualni prvak razmišlja na način pustit ćemo im jedno od to dvoje onda ga jebi, nek pusti oboje... Kakav je to stav?? Idi na jebenu pobjedu i idi na duplu krunu, ili pukovnik ili pokojnik, ako zajebeš boreći se neće ti nitko ništa reć, ako ideš sa gubitničkim stavom onda nisi zaslužio biti prvak. Nema važno ili manje važno, sve je itekako važno!
  • Paggini
    26.2k
    kup ako izgubimo nije smak svijetaplavac173

Itekako može biti smak svijeta jer šanse da dignemo prvenstvo su sve manje i manje, a EL kvalifikacije možemo u tom slučaju dobiti samo preko kupa, tako da on i nama i tovarima predstavlja jako bitnu stvar.
  • plavac173
    2.6k
    jer šanse da dignemo prvenstvo su sve manje i manjePaggini

Zbog?
  • Paggini
    26.2k

Pa ne znam jesi primjetio, ali treći smo na tablici sa sve manje kola koje se mogu igrati.
  • plavac173
    2.6k
    Ne znam, ne znam na koji nacin neki ljudi ovdje razmisljaju... 12 kola (utakmica) prije kraja, mi uz zaostalu imamo bod manje od hajduka, a za njih je pitanje utakmice kada ce kiksat, svaku se izvlace na iglene usi kao ova protiv Istre. Ovo sam pisao kad smo imali -6 i (bubam) 18 utakmica prije kraja, a sad smo 'pali' na -1. Ponovit cu sinocnju izjavu Kuleta "Sve je na nama"
  • Mali Zeus
    14.2k
    a za njih je pitanje utakmice kada ce kiksatplavac173

Onda smo isti. uz 4 boda manje za nas.
  • Paggini
    26.2k
    zaostalu imamo bod manje od hajdukaplavac173

Hoćemo ju dobiti 100%? Siguran si u to? Upisali smo mi dosta bodova ove sezone koji su ispali kurčina. Primjer dvije lokomotive di smo dobili 1 bod od 6 mogućih.

pitanje utakmice kada ce kiksatplavac173

Kiksali smo mi više od njih, pitanje je kad ćemo i mi kiksati, tom logikom.

Ne kažem da je prvenstvo gotovo i da su nam šanse nikakve, ali u ovoj situaciji kad više nije sve u našim rukama, nego ovisimo i o tuđim kiksevima je malo glupo pisati da nam kup ništa ne znači kad bi nam on potencijalno bio jedina šansa da igramo EL iduće sezone.
  • rioda
    5.3k
    Rijeku ćemo puno lakše dobiti na gostovanju nego Hajduk iz razloga što će se oni doma otvoriti i igrati na pobjedu. Tovari će bez srama odigrati opet bunker i probati zabiti iz kontranapada, a utakmicu dovesti na rub regularnosti s grubostima i galamom.

Vidjet ćemo kakva će biti situacija na ljestvici do onda, nadam se naših 6 bodova, a oni i Rijeka po najviše 4. U prvenstvu bih odigrao hrabrije, ne kukavički kako Jakir to zna postaviti u takvim utakmicama.

U kupu ćemo vjerojatno igrati s nešto izmijenjenim sastavom u odnosu na ovaj koji nam je na papiru najbolji i očekujem da ćemo opet igrati poletnije i bolje, s tim da treba dodati da nam u kupu teoretski i nula igra, možemo ih na penale dobiti ako neće ići na terenu
  • plavac173
    2.6k
    Tako je i opet je svejedno sve na nama. Mi imamo blijeskove dobre igre dok oni to nemaju mjesecima unazad.

uz 4 boda manje za nas.Mali Zeus

Ako ne mozemo dobit Varazdin na Maksimiru u ovakvoj borbi za titulu, onda ju ni ne zasluzujemo.

Kiksali smo mi više od njih, pitanje je kad ćemo i mi kiksati, tom logikom.

Ne kažem da je prvenstvo gotovo i da su nam šanse nikakve, ali u ovoj situaciji kad više nije sve u našim rukama, nego ovisimo i o tuđim kiksevima je malo glupo pisati da nam kup ništa ne znači kad bi nam on potencijalno bio jedina šansa da igramo EL iduće sezone.
    1m
    Paggini

Kako ne ovisimo sami o sebi? Pa mi u najgorem slucaju (a taj je da nitko od konkurenata ne kiksa) idalje ovisimo sami o sebi a to je pobjedom u međusobnim utakmicama.
  • dinamozivivjecno
    2.1k
    oni ce kup utakmicu vjerovatno igrati sa par zamjena jer ih par dana kasnije docekuje Rijeka na rujevici i mislim da im je ta tekma puno vaznija nego ova sa dinamom, prije bi rekao da ce vise bit nabrijani na ovu prvu tekmu (30.3).
  • Jaro
    7.7k
    Tovari će bez srama odigrati opet bunker i probati zabiti iz kontranapadarioda

Ako do derbija Rijeka i dalje bide ispred njih morat ce ici na pobjedu. Mene je vise strah nase bezmude kukavice na klupi koji ce jos jednom krenuti na bod, a u kupu valjda cekati penale...
  • Olmic
    3.7k
    osvajac kupa igra kvale za EL njima je to bitno
  • Juznjak
    3.9k

Stvari su poprilično jednostavne. Pobijedit ih u prvenstvenoj utakmici, onda im u kupu sigurno nitko neće tolerirat ni odmaranje igrača ni izmišljene ozljede niti bilo što slično. Pritisak će za njih biti preogroman ako u taj niz derbija uđu s porazom u ligaškoj utakmici.
    Vrlo se lako može stvorit “domino efekt” i da izgube onda sve četiri teže utakmice. Isto tako, naravno da može biti i obrnuto, ali mislim da ih onda sreća treba jako pomazit i trebat će im bljeskovi nekih igrača koji do sad nisu skoro ništa pokazivali.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.