• miro
    5.9k
    Meni će uvijek ostat u sjećanju onaj Šukerovski gol protiv Monaca, ali ako nema motiva, a čini se da nema, nek uđe tu i tamo u 2.pol
  • ljmaric
    24
    Slažem se, ne bi ga više koristio i prioritetno računao na njega. Normalno da neće dečko ići u svaki duel hardcore, da si ne upropasti početak u Interu, pogotovo nakon što se tek vratio nakon ozljede.

Mene više smetalo što je danas u 5-6 navrata objema rukama gestikukirao na usporavanje pri građenju napada iz zadnje linije, a vrlo često se onda u takvom građenju izgubila lopta u sredini i prije zadnje trećine.
  • El Madrigal
    168

Nije on prevara od igrača. Vrijedi on više od 15 milki, problem je što je potpisan za Inter. Cuva se i boli ga kiki za dinamo.
  • ElDorado
    2.3k
    I tako kako ga boli kuki kriv je izravno za 2/3 gola u dve tekme pa nek lijepo trci po stazama maksimira
  • El Madrigal
    168

Promašio si "ceo fudbal"!
  • Danko
    1.6k
    Uopće me nebi čudilo , obzirom na naše vodstvo, da u kupoprodajnom ugovoru ima neka stavka po kojoj inter plaća neki dio za odigrane minute u ovoj polusezoni.
  • El Madrigal
    168

Ako možeš ti, možemo svi! Decko je dobio jasna uputstva da dođe na ljeto bez nove ozlijede! 3 tekme, tri puta izravni krivac za gol. Usosio nonšalantnošću danas Rileta, koji nije bio loš. Nema to veze s vraćanjem od ozlijede!
  • Crusades
    14.8k
    Ne bi mi minute više odigrao za Dinamo.

Protiv Osijeka kriminal, danas užas. Usosi Ristovskog za njegov prvi žuti, pa onda gleda Krovinovića kak zabija.

Kreni ti sinko put Milana.
  • gaTeDZG
    327
    Očekuj da će ti netko zalijepiti njegovu sliku otprije 10 g. u dresu Dinama i pravdati ga.

Kreni ti sinko put Milana.
    On je već tamo.

Pero, hvala na svemu do ove zime. Želim ti sreću, ali valjda znaš da ju ovako zaslužiti nećeš.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.