• darkcro
    80

Da se zapamte i ove suze Zeke i Pera
  • NKDZ86
    4.2k
    Zeko se rasplakao, čovječe...
  • prefontaine
    2.2k
    Ma dosta mi je i tih suza kad idu... Svi nešto plaču kad odlaze, a za par godina ih ne bih lasom uhvatio kad bi ih tražio da se vrate...
  • Jaro
    10.2k
    Ma dosta mi je i tih suza kad idu... Svi nešto plaču kad odlaze, a za par godina ih ne bih lasom uhvatio kad bi ih tražio da se vrate...prefontaine

to - jel ga netko puskom tjerao?
  • Krizy
    56.9k
    75 nastupa (16 europskih)
    9 golova
    6 asistencija
    1x HNL
    1x Kup
    1x Superkup

Igračina :fire:
  • crophantom
    655
    ovako na prvu ne sjećam se igraca koji mi je takav dojam ostavio u samo 75 utakmica. Mozda je recency bias, al od prošle zime do sad, uz pauzu zbog ozljede baš vrh kako je čovjek igrao. Sretno mu, ne sumnjam da će se bez pardona uklopiti u Inter i vec iduće sezone igrati bitnu ulogu.
  • Marley
    4.2k
    Mislim da se njegov izostanak mozda i najvise osjetio. Koliko smo samo bodova izgubili u tom periodu, uzas.
    Uvjerena sam da bi sve zavrsilo drugacije da nije bilo te nesretne ozljede.

Veselim se sto cemo ga barem u reprezentativnom dresu gledati dugo, dugo, kao vazan kotacic.

Jos jednom Pero, neka ti je sve najbolje u buducnosti, igracino nasa :strong:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.