• vjeko1701
    21.6k
    Znači prva 4 više manje ko HNL, samo je nama donjih 6 znatno lošije. Mislim da se kod naših kreću između 3 i 8M.
  • Medvedgrad
    815
    Ali je zato poljska nakon pola sezone prva na Uefinoj ovosezonskoj klupskoj ljestvici s prikupljenih 13.625 bodova za koeficijent (lige petice grcaju u prašini). Mi smo na 22. mjestu s 4.781

Poljski klubovi ove sezone u europi imaju 28-11-11.
    Hrvatski imaju 9-6-9.

Njihovi klubovi imaju više pobjeda nego naši utakmica.
  • vjeko1701
    21.6k
    Poljska je u cjelini bolja liga sa boljim infrastrukturom, više novca i boljim rezultatima. Zato imaju veće uspjehe.

Druga stvar da nijedan od klubova ne može stati u istu rečenicu s Dinamom a prije nego je došla KL, čak je i Rijeka imala veće uspjehe.

Ali ljudi prihvatili kaj im se nudilo. Pumpaju koeficijent preko KL i lijepo su na putu prema top 10. Kolko će tamo ostati i koliko će njihovi klubovi biti konkurentni u LP i EL. Pitanje je. Ali su zbilja lijepo iskoristili ponuđeno.
  • Medvedgrad
    815
    U biti, tako su visoko zbog brutalne prošle i sadašnje sezone. 21/22 i unazad redovno smo imali jače sezone od njih.
  • vjeko1701
    21.6k
    Da, dvije brutalne sezone u KL. Realno, u kakvoj god mi rupi bili trenutno. Kad bi dvije-tri sezone uz Dinamo bilo gdje još imali dva kluba u KL sa rezultatom sličnim ovogodišnjem Rijekinom, vjerojatno bi kucali na vrata top 15.
  • Omake
    14.2k
    Partizan ima četiri boda prednosti ispred Zvijezde na polusezoni. Riješenje saveza kako pomoći Zvijezdi? Pukli Partizanu zabranu transfera.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.