• ZrnTSCHeZ
    1.8k
    Vušković je ofenzivno spektakl od stopera..ali iz perspektive potencijalnog/budućeg stupa obrane repke meni bi bilo draže da su mu highlighti iz domene primarnog posla: uklizavanje, čišćenje, presijecanje, blokiranje, markiranje...
  • veselko tenžera
    6.5k
    Koje smo mi ku*čeve sreće na ždrijebu da iz 4. pota izvučeno ekipu koja malo prije utakmice s nama uđe u top formu i evo sad 20ak minuta do kraja vodi Reala u Madridu.
  • NitkoBitan
    34.2k
    Da, upravo gledam. Mi smo ih bome podcijenili, ali moze se rec s pravom jer su nanizali duzi niz bez pobjeda.

Ali sad izgledaju kao momcad sa glavom i repom, u par poteza se rijese Realovog presinga i vec su za 2-3 sekunde u kontri na njihovoj polovici. Kaznili su svaku nasu gresku.

Bas su se malo prije tekme sa nama podignuli kao feniks iz pepela haha.
  • Svi na Sjever
    3.3k
    Odlična utakmica Celte, tehnički su na visokom nivou.
    Poigrali se sa Realom večeras.
  • NerminB
    586
    Dobra celta, uvijek je lijepo vidjet da ovi bijeli gubavci zijane :grin:
  • znajdatevolimja
    1.9k

Kaj se sekiraš? Po nekima ovdje je bitno da tučemo Slavena jebenog u nedjelju, a Europa ligu igramo za gušt!!!
  • Crni86
    18.7k
    Leko u Bruggeu a doli ga potjerali
  • dzis
    1.3k
    Jako me iznenadila njihova smjena. U Europi su izgledali sjajno. Gledao ih protiv rangersa i Barce.
  • M94
    2.4k
    Evo Torinu lagano priznat gol, nije faul u napadu kao u hrvatskom derbiju :smile:
  • Dzoni
    3.2k
    Kakav komičan gol Uniteda, toga nema ni u HNL-u
  • KtcGoat
    2.4k
    Pulisic doktor, klasu iznad Leaa
  • M94
    2.4k
    Pulisic doktor, klasu iznad LeaaKtcGoat

Nema Milan šta tražiti bez njih dvojice da bi se nadali naslovu, pogotovo kad Pulišića nema.
    Leao je uvijek bio vječiti talent, a i dalje je, kao da može više al ga koči glava, djeluje nezainteresirano nekad, al opet jednim potezom može riješiti utakmicu. Jbe ga i pozicija ova na terenu, on je krilo primarno a igra napadača u 3-5-2 sustavu.
  • rokikaciga
    8.6k
    Americki LeBron James nogometa
  • rokikaciga
    8.6k
    Leon Grgic vjerojatno potrgao prednje krizne, iznjeli ga s terena na nosilima
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.