• Pacho
    5k
    Za Peru igra lik koji se preziva Concha sto znaci skoljka, ali i picka u mnogo latinoamerickih zemalja :grin:
  • Ljubo
    69
    Pošto me Zvone natjerao na nesanicu ovu noć, pijem pivice i rekao sebi da će malo izanalizirati kak stoje kvalifikacije za svjetsko na svim kontinentima pa krenimo redom. U Africi standardna priča uglavnom standardna priča gdje sjevernoafričke repke 99% idu na sjetsko, Egipat, Tunis, Maroko i Alžir našeg Ismael Bennacera suvereno drže 1. mjesta u svojim grupama. S druge strane velesile zapadnog dijela kontinenta se ove kvalifikacije dosta muče i od svih standarnih repki samo Gana drži prvo mjesto u svojoj grupi. Senegal lovi DR Kongo za 1. mjesto, Kamerun Zelenortsko otočje, Obala Bjelokosti Gabon. Veliki posao ispred sebe ima Nigerija koja je tek 4. u svojoj grupi i zaostaje za Južnom Afrikom 6 bodova. Mala napomena samo, 4. najbolja druga mjesta u grupama također idu na svjetsko, a to trenutno osim spomenutih država još drži Madagaskar. U Oceaniji se već sve zna samo ću spomenuti da je ovo prvo svjetsko gdje imaju izravnog kvalifikanta koji ne mora igrati dodatne kvalifikacije a to je Novi Zeland dok Nova Kaledonija ide u razigravanje, mislim sa 7. ekipom Južnne Amerike ali to nisam 100% siguran. Južna Amerika, tu se zna 6. njih koji idu a to su redom: Argentina, Brazil, Urugvaj, Ekvador, Kolumbija i Paragvaj. Ostalo je samo još jedno kolo i bitka za to 7. mjesto se vodi između Venezuele koja ima bod više naspram Bolivije. U Sjevernoj Americi se i održava svjetsko tako da 3. najbolje repke od tamo su i domaćini koji su se automatski kvalificirali, dok je u kvalifikacijama kreno 3. i zadnji krug. Tamo se nalaze tri grupe od po 4. reprezentacije gdje osim 1. mjesta još dva od tri druga najbolja idu na prvenstvo. Da budem iskren ne znam što bi očekivao tamo i stvarno ne znam tko će se kvalificirati. Istočno od nas u Aziji za mjesec dana kreće zadnji krug kvalifikacija, a već su se kvalificirali: Australija, Japan, Južna Koreja, Uzbekistan, Iran i Jordan. U zadnjoj rundi kvalifikacija igraju: UAE, Katar i Oman u jednoj grupi i Saudijska Arabija, Indonezija i Irak u drugoj. Prvoplasirane repke idu na svjetsko dok drugoplasirane igraju mislim međusobno za to zadnje mjesto iz Azije. Za Europu nemam ništa pametno za napisati pošto to svi pratimo i sve znamo. I zadnja stvar, Zvone hvala ti kaj stvaraš takvu magiju da ja mogu ne spavati, piti pivice i pisati ovakve gluposti u 4 ujutro.
  • criticus
    4.8k
    Milan se riješio onog Alžirskog veznjaka...
  • Noel
    15.6k

Znam da je nerealno, u sferi znanstvene fantastike ali ako postoji 1% šanse da ga dovedemo treba ić po njega..
  • PetkoDaniOršaGol
    753
    Zamislite da ga dopeljamo... igrač od 15 milijuna koji igra samo HNL...
  • puxigadjurdja
    2.5k

Da išta valja ostao bi u Milanu ili barem ligi petice.
    Bolje gurati Pavića.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.