• Pacho
    2.8k
    https://www.index.hr/sport/clanak/lovro-zvonarek-ima-novi-klub/2694646.aspx?index_tid=739193

Mozda bi i ovoga mogli kao Vidovica dovesti ako bude dobar u Svicarskoj, a nedovoljno dobar za Bayern
  • Danko
    2.2k

Kaj se tiče ivanovića , sad vidimo kakav je sopić stručnjak
    Njemu je ivanović služio isključivo za trčanje od jednog do drugog protivničkog stopera i tako u krug
    Čim bi malo posustao - van s njim.
  • Crni86
    13.3k
    i danas mozemo rec da je pogrijesio…

Lako je bit general poslije bitke, ali nije ovo nista zlonamjerno. Tak je kak je. Idemo dalje
  • Masto
    4
    za koju poziciju
  • Pacho
    2.8k

Mislis koju poziciju igra ili gdje bi igrao kod nas? Pa kazem za sljedece ljeto, a lako moguce da ce biti mjesta za njega.
  • Masto
    4
    po transfermarktu neki vezni prednji vezni u bayernu zabio kao desno krilo
    Čudi me da nije bilo kombinacija da dođe ovaj prijelazni rok vec s obzirom na godine a lošiji od trenutnih krila nije
  • veselko tenžera
    4.9k
    Ako Ivanović zaista ode u Benficu za ove novce što se spominju predlažem da se Zona zaključa na 48 sati da svi malo promislimo o svom poznavanju nogometa.
    Prvi sam se sprdao s "napadačem dubine" s 5 golova u 30 nastupa u HNL-u koji je došao besplatno iz 3. njemačke lige i za kojeg Miško traži 5 milijuna. Sezonu kasnije za njega Benfica plaća 20...

Na Zoni je sila stručnjaka koji znaju u cent tko koliko (ne)vrijedi, na koliko rata i s kojim bonusom od sljedeće prodaje, a 95% nas je sprdalo igrača od 20 milijuna koji nam je bio pred nosom.

Dok gledam koncert s rive u Veloj Luci, mogu samo reći - oprosti mi Dalibane, za sve grube riči.
  • Paggini
    61.2k
    Pa evo, ja sam stvarno debil, ali ja još uvijek ne vidim zašto 23 milijuna su dali :lol:

Naravno, vjerujem da sam u krivu potpuno, uopće ne sumnjam u to, ali to su jebačke pare za Ivanovića, a gledao sam ga u repki i malo kad sam na streamu uhvatio belgijsku ligu i stvarno evo ne znam.

Dobar igrač, ali da će toliko buknuti stvarno nisam očekivao. Malome neka je sa svom srećom!
  • vjeko1701
    16.9k
    Al tek sad treba pokazati da je ta razina. I u Rijeci i u USG je igrao realno u klubovima ispod razine Dinama, Benfica će biti prvi u karijeri koji nije.

Ja se nadam da hoće jer mi je drag kao igrač a reprezentaciji ne bi bilo na odmet da ima prvotimca jedne Benfice.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.