Mislim da bi neka regionalna liga bila dobra, imali bi jako puno boljih utakmica, vise novaca, vise svega.
Ako govorimo o kval. mjestima za europu mozda nebi bio problem, jer trenutno iz tih 6 liga ide minimalno 6 klubova u Ligu prvaka (ili kvalifikacije). Zasto onda nebi iz te lige islo i 6 klubova u kval za ligu prvaka? Ako nista, onda kao lige petice, 4 kluba LP, 3 kluba EL i jedan KL. Pa visak mjesta ide dalje drugim ligama. Dinamo bi i tu imao legitimno pravo nadat se biti medu 4 najbolja i natjecat se za LP — jedan u nizu
On je naveo 4 austrijske ekipe, austrijska liga je po mnogocemu ispred nas (infrastruktura, pozicija lige) i ne treba im regionalna liga. Cehe i Slovake ne znam tko ce privuci na tribinu. Slovenski dvojac ne moram spominjat, rugamo se slovenskoj ligi (ne doslovno ali govorimo da je seoska liga redovno), Madjari isto ne znam sta je tu atraktivno osim Ferencvarosa. U regionalnu ligu se moraju ubacit srbi u to budi siguran, ne bi ovo proslo bez njih.mislio sam na reginalnu ligu sa srednjoeuropskim drzavama, kao primjer recimo koji je iznio kolega Neki Tip.
Tako da bi imali vise kvalitetnih utakmica, skoro sa svim protivnicima u toj ligi nego u jednom HNLu. — jedan u nizu
Hnl bi opstao, slabiji klubovi bi mozda losije prosli ali ne nuzno. Hnl bi svakako bio uvjet za ulazak u tu ligu. Ako zavrsis medu prva 4 onda ides tamo garantirano — jedan u nizu
Nista ni od ovog, jedna Loksa je imala priliku zaigrat nikad laksu europu kad su bili 2. i uci u europsku ligu sa 90% lakoce a tko zna da su i prosli dalje a bas bi za ovo grizli. HNL 4 je vec godinama dominantna, ja ne vidim da ce se itko tu ubacit osim slucajno jedne sezone ili ako se klub privatizira pa netko ulupa novce. Da ne spominjem troskove opcenito putovanja i svega. — BornaPŽ1986
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.