Nakon devet sezona u Premijer ligi, u nizi rang BH nogometa se vraca tuzlanska Sloboda. Pola sata je do kraja, ali ne vidim nacin da ostanu u ligi.
Imao sam zelju da ispadnu oba tuzlanska kluba, al Tuzla ce upisati tri boda, mada zbog gol razlike nije bilo ni realno da ispadnu. — Infinity
Odmah nakon ispadanja oglasio se predsjednik Slobode Elmir Šećerbegović koji je iznio šokantne detalje. Između ostalog je rekao da im polovica radne zajednice ima probleme s alkoholom. Istaknuo je i da je raspustio cijeli klub.
"Dopustio sam da igrački kadar živi pod strahom od utakmica, da treneri po parkinzima bježe i ne javljaju se tjednima, da pola radne zajednice ima problema s alkoholom, da se rade eksperimenti s igračkim i stručnim kadrom, da moram spašavati njihovo psihičko stanje onemogućavanjem komentiranja klupskih objava na društvenim mrežama", rekao je Šećerbegović pa dodao:
"Potpisao sam raskide ugovora sa svim stručnim osobljem, kompletnim sportskim sektorom, generalnim direktorom, tehničkim sektorom i većim dijelom radne zajednice, koja je svojim radom, odnosno neradom aktivno doprinosila ovakvom stanju."
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.