Jeboga ti, da ga jebo, sad ja moram tebe počet citirat jel? Pa gdje sam ja rekao da Šunjić nije dobar igrač i da nismo puno od njega očekivali. Ponavljam po 100ti put, moja rasprava je pošla samo iz jedne jedine točke. Da klubovi uglavnom ne daju postotak na transfer nego na razliku, što ne znači da ove budale Englezi to nisu napravili. That's it. Ništa više, ništa manje. Sve drugo što vi meni tu pokušavate pripisat i trkeljat mi postaje čak malo i uvredljivo tj. hvatate se za neke didaskalije koje čak nisu nimalo bitne za meritum stvari tj. bit koju ja naglašavam po stoti put. — deda
TALIJANSKI nogometni savez nakon dugotrajne procedure odlučio je kazniti Nicola Zaniola, 23-godišnjeg ofenzivnog veznjaka Rome, novčanom kaznom u iznosu od četiri tisuće eura zbog pjevanja uvredljivih pjesama o ljutom gradskom rivalu njegovog kluba, Laziju.
Spomenuti incident dogodio se na ulicama Rima krajem svibnja, kada se momčad Rome na čelu s Joseom Mourinhom trijumfalno vratila iz Tirane, gdje je osvojila prvo povijesno izdanje UEFA-ine Konferencijske lige u finalu protiv nizozemskog Feyenoorda, a Zaniolo je bio strijelac jedinog pogotka na utakmici.
Prilikom slavlja Rominog heroja je ponijela atmosfera, pa se pridružio brojnim navijačima u skandiranju slogana "Lazio, Lazio, vaffanculo", što znači "Jebi se, Lazio". Zaniolo je igrač Rome od 2018. godine, kada je stigao iz Intera.
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.