• SAS1987
    15k
    Razlika je 320 milijuna eura, za 18 klubova to je oko 18 milijuna po svakom klubu ako dijele na jednake dijelove.Infinity

Onda se više manje svim klubovima isplati igrati ovu ligu :smile:
  • Krizy
    46.5k
    Na jučerašnji dan, mislim da nije nitko stavio
  • Eduardo
    20.9k
    Abramovič će sutra navodno u popodnevnim satima i službeno potvrditi kupnju Göztepea, kluba iz Izmira, koji se ove sezone nalazi pri dnu tablice i grčevito se bori za ostanak u najjačem razredu turskog klupskog nogometa.

Mediji u Turskoj ovu su vijest najavili kao jedan od najvećih poteza u povijesti turskog nogometa...

Brzo bi Roman sa svojom lovom i ambicijom mogao pisati novu povijest turskog klupskog nogometa...
  • NORTE
    12.2k

Ne znam kako je izbor pao baš na Goztepe, ali oni za koji tjedan ispadaju u 2.ligu i službeno. "Nesreća" za Abramoviča je u tome što je bio vlasnik kluba baš u Engleskoj koja je najžešća, a sad ne može praktički ni biti išta u cijeloj EU i općenito na zapadu. Kao Rusu malo je čudno da možda nije probao u Srbiji, ali Turska je daleko veće tržište u svakom smislu, a tamo je i pregovarač oko primirja.
  • db-izbjeglica
    15.9k
    nekako mislim da će u uzvratu bayern masakrirati villarreal, kao što je u prošlom kolu salzburg popio porciju u munchenu.

volio bi da žuta podmornica prođe, ali to je već prečest uzorak da bayern prvu tekmu protiv slabijeg protivnika odigra loše i onda iskale bijes u uzvratu..tako su već nastradali šahtar, porto, basel, salzburg...
  • Crusades1986
    13.4k
    Poluraspadnuti Everton koji se bori za ostanak pobijedi Uniteda :roll:

ywzbhayjl0t81qh1.jpg
  • Nolifer
    8.5k

Digao sam ruke od njih ove godine, samo Dinamo...

Ne znam što se više sa njima događa. Uništili su sve što je Fergie stvorio... Ovako bude vječita borba 5-7 mjesta...
  • Infinity
    16.6k
    Kakvog li iznenadjenja. United koji je prije toga upisao tri pobjede u jedanaest utakmica. Middlesbrough ih izbacio iz FA kupa, ispali iz LP, a Everton kojem gori pod nogama ih kao i obicno doceka nalozen vise nego kada im stize Liverpool. Steta samo sto su igrali u ovom ranom terminu, dobra kvota se mogla uhvatiti.

United ima srece samo sto mu je konkurencija za trece i cetvrto mjesto za k*, mada je ta konkurencija zadnjih par kola u boljoj formi pa se bojim da ce United na kraj skroz ostati bez Europe.
  • Crusades1986
    13.4k
    Lokomotivin admin na posudbi u Londonu?
  • Tom Hanks
    3.2k
    https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=2354974

KULTNI sicilijanski klub Catania je ugašen i izbačen iz Serie C nakon bankrota i nemogućnosti pronalaženja investitora. Tragedija Catanije praktički znači smrt nogometa na Siciliji jer se ista sudbina prije dvije godine desila i Palermu. Između Palerma i Catanije desetljećima je postojalo veliki rivalstvo, a sad će oba kluba morati početi od nule. Palermo je morao promijeniti ime, klupski grb, registracijski broj i krenuo je u novi početak od amaterske razine. Ista sudbina čeka i Cataniju.
  • superhik
    11.3k
    Vaha je navodno već bivši na klupi. Po medijima se već spominju imena potencijalnih Halilhodžićevih nasljednika, a u prvom redu to su Claude Puel, Rudi Garcia i Laurent Blanc.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.