• marcio amoroso
    37.5k
    Dinamo to ne dira jer je koeficijentom iznad svih ruskih klubova.vjeko1701

Koja smo mi sila u pm :love:
  • vjeko1701
    9.4k
    Nisam provjerio, može me netko ispraviti ali mislim da je Zenit najviše plasiran i da je par mjesta ispod nas.
  • LovroZG
    1.3k
    Mada ovo bilo malo gamadski, dal to znači da mi kao liga idemo jedno mjesto više u slučaju da se ove sankcije održe i iduće sezone?vjeko1701

Da, tak bi trebalo bit. A Zenit smo preskočili ove sezone.
  • Infinity
    16.6k
    Pa van lige petice iznad nas su samo Ajax, Porto, Shakhtar, Benfica, Basel i Sporting. Ajde eto, covjek bi mozda ocekivao da smo iznad Basela koji dogodine leti nisko. Ovo ostalo normala.
  • Krizy
    46.5k
    U sljedeću sezone trenutno ulazimo kao 28., šesti izvan liga petica.
  • Navijač Dinama
    8.5k
    b6w7292spzhcvt07.jpeg
    Ne znam jel bilo govora
  • Infinity
    16.6k
    Bilo je, ali mislim da to nije sluzbeno, barem do sad nije bilo.

Meni se osobno sistem nije svidio na prvu, ali polako mijenjam misljenje.
  • Dino
    2.9k

Meni se iskreno svida ovakav tip natjecanja. Nije lose s vremena na vrijeme promijenit malo format da ne postane dosadno jer, na primjer, mene trenutno ni malo ne zanima nikakva liga prvaka koju sam do prije par godina zestoko pratio, a s ovakvim egzibicijama bi mogli privuc mozda jos tu i tam kojeg tulipana ko kak sam ja.
  • og1986
    2.9k
    Agnelli i dalje spominje Superligu, kako taj plan još uvijek živi
  • superhik
    11.3k
    lovi se na ugovor na koji su se klubovi obvezali
  • Mali Zeus
    14.2k
    Ovo čak ne zvuči loše. Znači ne bi igrao svatko sa svakim tj. kako bi se odredilo s kim igraš tih 10 tekmi.
  • Jaro
    7.7k
    taj dio mi je najcudniji - dakle skupina od 36 momcadi a igras samo protiv 10 i onda se slaze ljestvica. Nimalo logicno mi ne zvuci...
  • Infinity
    16.6k
    Izbacivan je sistem. Bile bi tu opet skupine nositelja i tako bi se odredilo tko s kim igra. Ne bi mi mogli igrati deset utakmica s top ekipama, a npr. neki Besiktas koji je s nama u rangu deset protiv nekih ne bas top ekipa. Mislim da je ovim jacim cak otezano, tj. bit ce vise utakmica protiv ekipa iz iste jakosne skupine. Tako ce ovi najjaci igrati veci broj utakmica medjusobno.

Nisam 100% siguran, al mislim da se ne igra protiv deset ekipa nego protiv pet, kuci i vani sa svakim.
  • superhik
    11.3k
    Ako nekoga zanima, povjest nogometnih dresova

bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.