• NORTE
  1.8k
  neće imati love za dovođenje zvučnih igrača bez novca od novih vlastnika.SAS1987
  Oni mogu ulagati sve dok ih FFP i Uefa ne stisnu. Newcastle će biti 'meta' korporacija s dalekog istoka i arapskog svijeta koje žele biti glavni sponzor na dresu koji gleda čitav svijet. Sponzorstva će biti najmanji problem. Oni kad dovedu dvije zvijezde i dresovi će ić ko ludi. Igrači i menadžeri će hrlit njima.
 • marcio amoroso
  7k
  Bome Fradi ne može meda u EL. Danas treći poraz. U Glasgowu su izgubili od Celtica 2-0. Gledao sam samo zadnjih 20 minuta i tu su mogli primiti još koji gol.
 • Neki tip sa Zapada
  5.6k
  stoji, ali stoji i da su, gledano iz pozicije 4. pota, izvukli jednu od najtežih skupina..

  Betis, Celtic i Leverkusen nisu klubovi protiv kojih itko iz EL može unaprijed računati na bodove, pri čemu je Fradi 2x bio gost.

  Da, izgledaju dosta nemoćno, ali nisam siguran da bi takav dojam ostavljali i da su u bilo kojoj drugoj skupini, dakle EL općenito (npr. tamo u onoj skupini sa Zvezdom).

  Ukratko, mislim da su im rez više manje u skladu s očekivanjima, a ne da se radi o nekom iznenađujućem podbačaju.
 • marcio amoroso
  7k

  Apsolutno si u pravu da im je skupina baš teška, ali ja sam iskreno očekivao više. Mislim da je odlazak Rebrova ipak utjecao na njih.

  Nebi ih ja još otpisao za bar treće mjesto, ali onda sljedeću kući protiv Celtica jednostavno moraju dobiti, a kad se nešto mora jasno je da je teško.
 • Mali Zeus
  752
  Bemti ova ideja o Svjetskom svake 2 godine će proći... Proći u smislu da će to uvesti...
 • flexXy
  419
  Uefa je vec raspisala natjecaj za domacinstvo eura 2028.Ako prode ocekujem raskol uefe i fife nesto slicno kao i u kosarci sto bi moglo povuci osnivanje i one famozne superlige kao konkurencije ligi prvaka.
 • Infinity
  4.6k
  SP i EP se moze igrati svake dvije godine, tj. da svako ljeto imas jedno veliko natjecanje, ali se sistem mora dobro razraditi. Ja sam apsolutno protiv te ideje, jer ce ta natjecanja izgubiti zanimljivost jednim dijelom.

  Bilo bi nuzno ukinuti kvalifikacije. Bez kvalifikacija bi imali vise vremena za klupski nogomet koji bi mogao zavrsiti na vrijeme i ostalo bi vremena za veliko takmicenje.

  SP bi igrale 32 reprezentacije po identicnom sistemu kao i do sad. Osam posljednjeplasiranih u grupi bi igrali play off, tj. doigravanje za opstanak. Gubitnici bi ispadali u SP2, a pobjednici bi izborili nastup i na narednom SP.

  SP2 bi imalo 64 reprezentacije koje su podijeljene na 4 regionalne grupe. Europa, Azija + Oceanija, Afrika i kompletna Amerika. Svaka regija bi dala po jednog pobjednika koji bi izborio plasman na naredno SP.

  SP3 bi igrala buranija po identicnim regijama kao i ovi SP2.

  EP bi moglo da se igra po slicnom sistemu, ali bez regija. 24 reprezentacije na EP i 31 na EP2. Skoro pa da se brojevi savrseno uklapaju. Tri ispadaju sa EP, ulaze finalisti i treci sa EP2.
 • xavier
  4.5k


  U košarci se to dogodilo na klupskoj razini gdje je osnovana nova Euroliga pod ULEB-om dok je "stara" LP pod ingerencijom FIBA-e de facto postala drugi rang natjecanja. No to je trajalo kraće vrijeme da bi se onda opet postigao dogovor i sve je opet vraćeno pod FIBA-u.

  Ne vidim kako bi se to moglo dogoditi s nogometnim reprezentacijama o kojima je ovdje riječ.
 • flexXy
  419

  Gledam iz sfere toga da fifa svjesno ulazi u termine uefinih natjecanja i time baca rukavicu uefi. Po meni je sasvim logican slijed da ako se uefa bude inatila fifi da ovi probaju pogurat superligu i time ucijene uefu jer je proizvod koji im trenutno generira najvise para liga prvaka.
 • xavier
  4.5k


  Ali ovo je borba oko reprezentacija. Ne može se FIFA "ubaciti" UEFA-i oko klupskih natjecanja kad to opet neće dozvoliti matični nacionalni savezi.
 • deda
  6.7k
  Preminuo legendarni vratar Radničkog iz Niša - Dragan Pantelić. :fear:
 • deda
  6.7k
  Vidim "Novi dvorac" već likvidirao Brucea s klupe. Hm, tko li će biti taj stručnjak kojem će u ruke biti dano dresiranje najvrijednije zvijerke u Svemiru?
 • marcio amoroso
  7k
  Mourinho je već izjavio da od djetinjstva navija za njih. Kao Bobby Robson mu je prenio ljubav prema njima.
 • xavier
  4.5k


  Neće Mourinho tamo doći sigurno prije ljeta 2023. kad se momčad znatno pojača.
 • marcio amoroso
  7k

  Ja mislim da će oni već na ljeto imati konkurentnu momčad. Ne u rangu ovih top 4, ali u rangu nekog Tottenhama ili West Hama da.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.