• db-izbjeglica
  6.1k
  klubu koji zadnji ostane treba dati trofej :sweat:
 • Infinity
  8.5k
  Cilj će postići jer će UEFA jebački pojačati nagrade to je sigurno.deda

  Povecat ce nagrade jer nagrade i svakako rastu s obzirom da stalno rastu prihodi od sponzora i TV prava. Uskoro ce njih par od UEFA-e traziti opet neku povlasticu, a UEFA ce ih otkantati s obzirom da su sad vidjeli da im ne mogu nista. U ovih par danas se rjesava pitanje tko je gazda, a kad se rijesi Real i ekipa mogu podviti rep. Oni bi cak pristali i na sadasnje nagrade da im UEFA obeca siguran plasman u LP, ali se to nece dogoditi.
 • db-izbjeglica
  6.1k
  ma njima je cilj bio osnovati tu ligu, nikakvih tu skrivenih namjera nije bilo, očekivali su da će se klubovi praktički potući za preostala mjesta.

  međutim, pošto su ih svi ostali relevantni klubovi odj...i, pošto je reakcija javnosti katastrofalna, navijači su počeli doslovno raditi opsade stadiona, što mogu napraviti?
 • AC1593
  339
  Ne samo navijači, već i bivši igrači, sadašnji igrači i treneri, cijela javnost pa i političari. Apsolutno svi su protiv.
 • NitkoBitan
  1.7k
  Bas me zanima oce li bit ikakvih sankcija za klubove koji su sudjelovali u ovome.. a i Ameri su poznati da vole tužakat za masne novce, ne bih bio u kozi famoznoj dvanaestorki
 • db-izbjeglica
  6.1k
  gledam schalke, gube 1:0

  nevjerojatno mi je da će takav klub ispasti iz lige, ako ne okrenu, 4 kola prije kraje će "osigurati" zadnje mjesto u bundesligi, imaju 13 bodova nakon 30 kola.

  pomalo je tužno, ali u tome je i ljepota nogometa, sve ono što je ovih 12 klubova htjelo okrenuti naglavačke. bilo bi epski da tipa tottenham za par sezona zadesi sudbina rudara.
 • og1986
  2k
  Rekli su kako ih nije briga za loš PR.

  Valjda su shvatili da nije ovo amerika da rulja samo piše po twitteru pa ih kao boli briga.
 • xFire
  1.8k
  Ed Woodward podnio je ostavku u Manchester Unitedu jer i taj klub izlazi iz Superlige

  Čestitam svim navijačima Uniteda što su se riješili ovog ološa
  Dudu

  E ovo mi je uljepšalo dan, hvala na ovoj vijesti!
 • Majki2111
  1.1k
  Jel mi može neko u kratko napisat kako to da se ovo sve raspada. Koji povod se desio točno osim prosvjeda navijača Chelsea? Baš mi je drago, al nisam bio u toku.

  Hvala.
 • db-izbjeglica
  6.1k


  kakve ameri imaju veze s tim?
  jp morgan je njima samo pristao dati kredit od nekoliko milijardi, valjda nisu toliko glupi da su potpisiali uzimanje tog kredita prije konačne realizacije samog natjecanja. mislim, koliko je ovo jadno ispalo i koliko se brzo raspalo, ne bi me čudilo da su i to napravili :lol:
 • The Undertaker
  1.5k
  Ako i jesu lova vjerovatno nije isplaćena. Ako jest, sad je to problem JP Morgana.
 • Krizy
  11.7k
  Meni bi lagano letjeli 5 godina iz europskih natjecanja, 5 godina bez transfera, -30 bodova u ligama i 300 milijuna eura kazne pa da vidimo tko će sljedeći pokušati.
 • db-izbjeglica
  6.1k
  ako bude "mir-mir, nitko nije kriv", to će ispasti još veća sprdačina.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.