• Jaro
    12.7k
    a dobro Vinicius je unikat, nitko nije blizu njega...
  • Hectorharatti
    488
    Livakovic ipak broj 3 u Barceloni
  • NB86
    17.7k
    Gledam golove s bri man utd nakon pogledane utakmice hapoel dinamo, drugi sport
  • don
    21.7k
    Vinicius, Mbappe i Konate (gle cuda koji trojac) - odbili pokazati majice s porukama podrske Ceuti. Ocekujem topao docek na skorim gostovanjima...Jaro

cila ekipa Barcelone odbila.

• Jaro
    12.7k
    ja sam procitao da je klub odbio - "ne ticu se njih spanjolski problemi" :rofl:
  • NitkoBitan
    38.8k
    ne ticu se njih spanjolski problemiJaro

To je dio razloga. Vjerujem da dobar dio lezi u tome kaj je malom Yamalu stari Marokanac, a oboje roditelja ilegalno doslo u Spanjolsku.
  • Hnlovac
    7.9k
    Kod Madrida je očito do individualaca, ali kod Barce bi moglo biti i do Katalonije. Mislim da ni Baski nisu nosili, boli ih dzon
  • NitkoBitan
    38.8k
    ali kod Barce bi moglo biti i do Katalonije. Mislim da ni Baski nisu nosili, boli ih dzonHnlovac

Boli ih dzon sve do trenutka dok im ne posalju ilegalce iz Ceute u susjedstvo, a moglo bi se i to izvest :sweat:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.