• IceMan
    3.9k
    Kakva utakmica Dortmund Bayern.

Kažu smiješna bundesliga al već odavna takav nogomet i tekmu nisam gledao
  • Crni86
    20.3k
    pogledo drugo poluvrijeme, kao da gledas futsal, konstantno se nesto zbiva, samo se trci s jednog gola na drugi.

Dugo nisam gledo tako dobro utakmicu gdje se napokon forsirao nogomet.
  • Big Daddy
    1.7k
    To kazu „strucnjaci“ koji nogomet prate preko teleteksta
  • Sibirski plavac
    8.1k
    smiješna bundesligaIceMan

Te "fore" oko bundeslige i ostalih liga 5 koje nisu premier liga su prvi pokrenuli upravo englezi i navijači njihovih klubova širom svijeta. Ima i u ostalim ligama 5 top nogometa, top atmosfera, top stvari, ali ovima je sve to bezveze, "farmerski", amaterski i slično. Rugaju se drugim ligama da ljudi širom svijeta prate samo tamošnje derbije dok premier ligu kao "prate sve", a istina je takva da i premier ligi u svijetu imidž i zaradu donose upravo njeni derbiji ovih najjačih ekipa, a ne tekme malih. Nisam baš siguran da neki ogroman broj ljudi u svijetu gleda npr. fulham-brighton u odnosu na kaj ja znam, npr. werder- gladbach.

Btw, da ne bi ispao hejt, i meni je premier liga najdraža, ali njeni fanovi toliko vole srat po ostalim ligama i njihovim klubovima da je to strašno.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.7k
    Premier League je imala i imat će tu prednost engleskog jezika i lakšeg praćenja sadržaja oko iste, a ono gdje je napravila iskorak naspram drugih je taj sistem ravnopravnije raspodjele novca koja je dovela do toga da čak i onaj 15ti premierligaš sad ima više novaca od svih osim PSG, Real, Barca i donekle Bayern, iako i Bayern ovisno o sezoni ovisi o stanju njemačkog gospodarstva
  • NerminB
    1k
    Sta ja znam, x puta sam gledao utakmicu premier lige koja je mrtvi smor. Totalno neosnovane tvrdnje da je bundesliga farmer liga..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.