• Omake
    6k
    Top 15 najzastupljenijih nacija u ligama 5

15 Švicarska s 38
    14 Hrvatska s 40
    13 Maroko s 45
    12 Obala Bjelokosti s 48
    11 Danska s 53
    10 Belgija s 55
    9 Portugal s 64
    8 Nizozemska s 67
    7 Argentina s 75
    6 Brazil s 90
    5 Engleska s 274
    4 Njemačka s 280
    3 Italija s 291
    2 Francuska s 379
    1 Španjolska s 488
  • austrijanac
    5.8k

Jesu oni isto otišli s Xa kad je Trump pobjedio?
  • Str1nger Bell
    1.8k

Oni su otišli kad je Elon Musk preuzeo Twitter.
  • Ero
    1k
    otišli su kad je Musk podržao AfD u Njemačkoj.
  • Omake
    6k
    Episki kiks golmana u australskoj ligi

• jedan u nizu
    11.9k
    https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/serie-a/video-sramota-i-teski-bezobrazluk-kakav-se-ne-vida-tako-cesto-suigraci-ga-otpisali-a-trener-potjerao-s-terena-15555841?cx_linkref=jl_home_sport

Lorenzo Lucca htio izvesti penal, makar se znalo tko uzima. Svadao se sa suigracima i protivnicima. Na kraju zabio gol, ali slavio sam jer suigraci nisu slavili snjim.
    Trener ga onda izvadio iz igre i izgleda da mu je epizoda u Udineseu gotova
  • Droljo
    12.5k
    Screenshot-20250222-133650-2.png
    Jel ovaj zlatan da vrijedi toliko?
  • Efes Pilsen
    9.9k
    Kakav potop Uniteda, nevjerojatno. Everton se preporodio dolaskom Moyesa, a United bas nista dolaskom Amorima, dapace, potonuli su skroz.
    Onana obrani zicera, a Docoure se ubaci ispred Maguirea i pospremi loptu glavom. Ni defanzive ni ofanzive, bas nista.
  • Facke
    5.1k
    To je rezultat losuga rada v Unitedu i to vec jake duge.
    Pogledajte si ekipu. Preplaceni cisti prosjek. Nist druge.
    I ta momcad vredi prek 700 miljuna a pitam se na temelju cega. Pa onaj Onana je najgorsih golmana v cele engleske lige. Uz te , teri tam njihuv igrac se inentificera s Unitedem? Maguire, Shaw?! I to je to. Se ostale strana lica , bez ikakve emocije za klub. A te nam je od nekud dobre poznate.
  • Efes Pilsen
    9.9k
    Ne bi ja isao bas tako daleko pa uzroke trazio u strancima, nije bas da ostali klubovi imaju puno domacih igraca.
    Zajebali su se s Ten Haagom, ne toliko trenerski jer sam uvjeren da je dobar trener nego sto su mu dali da si bira i dovodi igrace. Nakrcao je ekipu prosjekom, igracima koji iskustva, a izgleda i predispozicija za Premiership nemaju.
    Ja ne znam tko je procijenio da je De Ligt igrac za Prem nakon sto je flopao u Italiji i Njemackoj, Casemiru koji je osvojio sve s Realom i koji je daleko od primea je neka budala dala bogat ugovor. Anthony je opjevan, Maguire sta reci na cinjenicu da je bio najskuplji stoper na svijetu :rofl:
    Zirkzee, Hojlund koji gol zabiju samo slucajno.. Ne mogu vratit ni pola ulozenog, a trebali bi promjenit 80% ekipe. Shaw ima 8 milki godisnje, a odigrao je sezonu nogometa, ako i toliko. Ne znam gdje ce naci SDa koji je u stanju ovo preokrenut, ali ono.. Ratcliffe ce morat malo zavuc i ruku u dzep.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.