• Jos-Optimus
    6k
    Ma niš od njega, i ono što je igrao je bilo jasno da tu nema kruha
  • Zagi
    10.2k
    Navodno u Zrinji iduće sezone. On i Čuljak.
  • Georg Koch
    6.3k
    Volim ja Biscana, i to bas volim, ali kako je skontao da je Fran next star ne mogu razumiti ni pomocu trikova :lol:
    Prvi sastav na Poljudu i mnogo toga, a bome nicim nije odskakao (bar meni).
    Kako god, Frane donesi titulu pod Bijeli Brijeg!
  • Maki17
    256
    Tu je bila neka čudna igra, čim je potpisao ugovor Bišćan ga je maknuo.
  • Zagi
    10.2k
    Čekaj , to mu nije valjda bio debi?
    Ma nije sigurno ...

edit: nije
  • SjevernaStrana
    2.6k
    Debi mu je bio kad i Bišćanu, na Kranjči
  • Zagi
    10.2k
    Eh, taman odagnao misli urote i sad me navedeš natrag .....
  • Crni86
    11.5k
    Decko isto koji zivi dinamo, vidio ga par puta na tekmama kad je bio u rudesu na posudbi.

Nadam se da ce uspjet dokazat kako se vraca kao igrac za dinamo.
  • Patak
    3.5k
    Znači potpisan višegodišnji ugovor? Nadam se da je napredovao...Mogao bi biti treći napadač, Kule prvi, još pronaći nekog za drugog. ..
  • Paggini
    53.4k
    Mogao bi biti treći napadačPatak

Desno krilo obavezno, ako se tamo našao, šteta je vraćati ga na napadača, a i imamo deficit na desnom krilu
  • Mlađi referent
    13.1k
    Imam dojam da je ovdje bilo dosta dobrih poznavalaca BiH nogometa i Zrinje, ali nisam naletio na komentar di netko baš Topića secira?

Driblinge je s 0.4 digao na 2.5 i brutalne 80% efikasnosti. Što svakako pokazuje napredak pa makar i liga bila slabija.

@Tongo Doumbia helpo, ako si ga gledao
  • cibona
    5.5k
    Kule prviPatak

:lol: :lol: Nadam se da je ovo samo dobra šala.

Sada je idealan trenutak za prodati Kulenovića, ima solidan prodajni potencijal i ovo je zadnji vlak za uloviti solidne novce. Topić ga može zamijeniti kao trećeg napadača, a na Bobanu je da pronađe prvu i drugu špicu.

Jedino u tom scenariju mi dolazak Topića ima smisla.
  • Infinity
    18.6k
    Statistika u PL mu je top za jedno krilo. Mislim da bi na kraju mogao biti dobar barem kao rezerva.

Jedino desno krilo koje je igralo PL, a da sam bio siguran da je igrac za Dinamo je Stevanovic. Ni dan danas nisam prezalio sto ga nikad nismo doveli. Mozda Topic sad zalijeci te rane :grin:
  • Orc123
    12k
    Jedva cekam da odigra par utakmica na krilu pa da se podsjetite kako to izgleda....vise smisla ima ko 3. Spica ali za krilo nije,....neka da najbolje od sebe i ok...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.