Provjerite i kasnije jer tako je isto mom frendu doslo tek sad a meni prije sat i pol. — dinamozivivjecno
Pa gledamo svi na portalu, nemaš kaj prije ili kasnije provjerit ako ti piše da si odbijen. Nije da se ljudi žale ovdje da nemaju info, nego kukamo što smo odbijeni, dakle ishod znamo. :sad: — Neki tip
stvar je u tome sto je dobio, doduse za jednu tekmu al svejedno. — dinamozivivjecno
Jasno mi je da je tvoj frend dobio, ali nije da mu je pisalo da nije dobio pa su se ipak predomislili i javili "čuj, evo našli jednu", nego on nije ni gledao portal, već čekao mail, tebi je stigao prije, njemu malo kasnije, ali na uefa ticket portalu piše ishod prije no što stigne mail. — Neki tip
prijatelju,nisam ja rekao da on nije dobio nego da mu je kasnije stigao mail i da je dobio karte, ne znam sta tu nije jasno. — dinamozivivjecno
bit ce na njuskalu po 15 puta vecoj cijeni, uvik ima profitera — Petar86
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.