Pomalo sam iznenadjen da su ljudi na sjeveru stajali na sektoru s kojeg zbog reflektora ne vide teren, a na drugom kraju tribine je bilo prostora. Pretpostavljam da je mozda zbog organizacije koreografije ili nesto slicno. — Infinity
Većina ljudi na sjever ulazi na ulaz br 1 koji je bliže zapadu, a ostali na br 2 koji je u sredini tribine.Pogledaj izdanja sjevera na proslim utakmicama. Uvijek kop naginje zapadnoj tribini, cak je i inace jedan zvucnik manje prema istoku. Mislim da su 2 glavna razloga tome: prazan istok (bolje bit blize zapadu) i vise se ulazi na 1. ulaz jer je blize. — NitkoBitan
Po meni bi više zapad trebalo koristiti ne samo za dinamo-zagreb, na poziv ustanite purgeri su jedva dočekali da se dignu.... Tamo je sad dosta ljudi i sa istoka treba to potegnuti za neka buduća vremena da nam pjesma ide sa svih strana.... — serbus
Pothitno se treba uvesti reda u brojanje karata, na razini sezone gubimo skoro 10 000 gledatelja! — DrawTube
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.